Hangat!!! (Video) Pengerusi Tabung Haji "DEMAM KURA" Dihentam Isu Pakai Baju Melayu Bersamping Di Mekah.. Jom Terjah!!!Gesaan Pengerusi Tabung Haji (TH) yang baru, Datuk Abdul Azeez Rahim agar jamaah haji dari negara ini memakai baju Melayu bersamping ketika berada di Tanah Suci Mekah dipermainkan oleh pelbagai pihak.
Ia bukan sahaja dibawa bercakap antara satu sama lain di kedai-kedai kopi tetapi disyarahkan dalam majlis-majlis tazkirah oleh ustaz-ustaz yang biasanya menguruskan jamaah haji di negara ini.
"Bagi saya, ini gesaan bukan cadangan. Bila gesaan dari Pengerusi Tabung Haji, ia satu arahan," kata Ustaz Tarmizi Shamsul Arif (gambar) ketika memberikan kuliah di Surau At Taqwa, Taman Bertam Indah baru-baru ini.
Video tazkirah beliau itu kini berlegar di alam maya di laman sosial YouTube.

Terkini!!! Rakyat Ucapkan "TERIMA KASIH" Kepada PM Haji Najib Umumkan Kenaikan Harga Petrol & Diesel Sebanyak RM.20 Seliter Demi Merasionalisasi Subsidi.. Jom Terjah!!!PUTRAJAYA 2 Sept. - Harga minyak petrol RON95 dan diesel akan dinaikkan sebanyak 20 sen seliter berkuatkuasa selepas tengah malam ini.Pengumuman yang dibuat oleh Perdana Menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak itu merupakan sebahagian daripada proses merasionalisasi subsidi.

Aduhhh.. (Gambar) Ramainya Anak Bangsaku Lakukan "Hubungan Intim" di Malam Merdeka Secara Tidak Sah, Memalukan Bukan Islam Yang Dipilihnya.. Jom Terjah!!

Haslinda (bukan nama sebenar) bersama pasangan bukan Islam diperiksa oleh penguatkuasa agama.

SUNGAI PETANI - Seorang pelajar berusia 14 tahun antara yang ditahan bersama pasangan masing-masing ketika serbuan dijalankan anggota penguatkuasa Pejabat Agama Daerah Kuala Muda dalam Ops Merdeka kelmarin.

Pelajar tersebut yang dikenali Shahirah (bukan nama sebenar) berpakaian baju kurung merah ditahan pada jam 1 pagi bersama pasangannya yang memakai pakaian sedondon dalam sebuah bilik di hotel sekitar bandar ini.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.