Takziah!!!! Bekas ADUN Bukit Selambau, Datuk V. Saravanan Meninggal Dunia

ALOR SETAR: Bekas Anggota Dewan Undangan Negeri Kedah kawasan Bukit Selambau Datuk V. Saravanan meninggal dunia akibat komplikasi penyakit buah pinggang hari ini.

Saravanan, 67, meninggal dunia di Hospital Kuala Lumpur pada pukul 2 petang ini dan jasadnya dibawa pulang ke rumah anaknya di Kuala Lumpur.
<--more-->
Beliau juga menghidap kencing manis.

Pengerusi MIC Kedah Datuk S. Ganesan berkata mayat mendiang akan dibawa pulang ke rumah di Jalan Pegawai di sini malam ini untuk membolehkan orang ramai memberi penghormatan terakhir sebelum dibawa ke Sungai Petani untuk dikebumikan.

Bila Mana Dyana Sofya Bersuara : Tidak Bercadang Langsung Keluar DAP - Ramalan Tunku Abdul Aziz Meleset.. Jom Terjah!!!!


KUALA LUMPUR - Calon DAP bagi pilihan raya Kecil (PRK) Teluk Intan yang baru berlalu, Dyana Sofya Mohd Daud, menafikan akan meninggalkan parti DAP ekoran kekalahan beliau.
 
Dyana Sofya berkata DAP ialah parti pelbagai kaum dan akan terus berada  dalam parti itu untuk meneruskan perjuangan politiknya.
 

Alhamdulillah!!! (Gambar2) Perkembangan Terkini Tuan Guru Presiden PAS.. Jom Terjah!!!Assalamualaikum wbr. 

Saya mengucapkan terimakasih kepada semua kalangan yang mendoakan kesihatan, memberikan bantuan dan kata semangat sepanjang saya mengalami masalah kesihatan semasa di Istanbul ini.

Tahniah!!! (Gambar2) Majlis Resepsi Wan Zack Haikal & Nur Shahifa.. Jom Terjah!!!

12 Foto Eksklusif Resepsi Wan Zack Haikal & Nur Shahifa. Simple & Sweet!

Agaknya pasti ramai yang patah hati apabila mendengar berita pertunangan penyerang muda ini bersama gadis manis pilihannya yang bernama Nur Shahifa pada Januari lalu bukan?
Mana taknya, sudahlah masih muda, Wan Zack Haikal dilihat mempunyai masa depan cerah dalam karier bolasepak dan tidak hairanlah jika dia menjadi kegilaan ramai gadis.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.