TERKINI!! Ahli MT UMNO Gesa SPRM Siasat Sumber Kewangan INVOKE, NOW.. Mengapa?KUALA LUMPUR: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) perlu menyiasat sumber Kewangan dua badan bukan kerajaan yang disokong PKR, INVOKE dan Pusat Pemantauan dan Pendedahan Maklumat Kebangsaan (NOW). Gesaan itu dibuat Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Datuk Seri Dr Irmohizam Ibrahim, kerana persoalan mengenai ketelusan penggunaan dana oleh NGO itu dibangkitkan sendiri Ketua Pemuda PKR Ampang, Datuk Adam Rusly.

"Jika dakwaan daripada Adam benar, siasatan oleh SPRM perlu segera dijalankan. Saya yakin, rakyat juga mahu tahu ke mana dan bagaimana dana yang disumbangkan oleh rakyat dibelanjakan. "Sudah seharusnya dana itu diguna untuk tujuan lebih murni dan bukan mengadakan program propaganda yang menghasut dan memfitnah. "

TERKINI!! Senarai Penuh AJK PAS Pusat, Pesuruhjaya Negeri2 & PortfolioPAGI tadi telah berlangsung Mesyuarat Khas PAS Pusat dengan agenda perlantikan jawatan-jawatan utama, perlantikan AJK PAS Pusat tambahan dan pembentukan portfolio-portfolio.

Mesyuarat Khas Pas Pusat: Lantikan Ahli Jawatankuasa Kerja Pas Pusat, Pesuruhjaya-Pesuruhjaya Dan Pengerusi/ Timbalan Pengerusi Lajnah-Lajnah

Berikut merupakan lantikan yang telah dibuat:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.