BERITA PANAS!!! (Gambar2) Proton Satria Neo No Plat WWW1 Milik Sultan Johor Terlibat Kemalangan Jalan Raya? Jom Terjah!!!

Proton Satria Neo No Plat WWW1 Milik Sultan Johor Terlibat Kemalangan Jalan Raya? Berita ini belum disahihkan dan menurut sumber terdekat yang boleh dipercayai, kereta Satria Neo milik Sultan Johor yang menggunakan no plat WWW1 telah terlibat dalam kemalangan jalan raya.Kejadian yang dikatakan berlaku di lebuhraya PLUS berdekatan Yong Peng sekitar jam 12.30 tengah hari semalam. Sebarang berita terkini samaada Satria Neo WWW1 terlibat kemalangan atau tidak, kami akan bawakan kemaskini selepas ini.


[Gambar Panas] Terkini!!! BN Sabah Makin Goyang, TPM Gagal Dalam Misinya.. Lajim Ukin Sambut DS Anwar Di Kediamannya Dan Acara Seterusnya... Jom Terjah!!!


Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim selamat tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (KKIA) tengah malam tadi dari Kuala Lumpur.

Ketibaannya disambut oleh Naib Presiden PKR, Tian Chua, pengerusi majlis pimpinan negeri, Ahmad Thamrin Jaini, ahli-ahli majlis pimpinan negeri dan puluhan penyokong Pakatan Rakyat yang setia menunggu Anwar tiba di balai ketibaan.


Anwar baru sehari tiba dari tanah suci Makkah setelah selesai mengerjakan ibadah umrah selama lima hari dan tiba dari Jeddah, Arab Saudi dengan penerbangan jam 1.45 petang kelmarin.


Turut menanti ketibaan Anwar adalah Presiden Parti Reformasi Sabah (STAR), Jeffery Kitingan.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.