Gambar Terkini!! Tuan Guru Nik Aziz Bersama Pemimpin Negeri Di Makkah Mukarramah.. Jom Terjah!!Sejuk mata memandang bila tengok wajah ulama. Dengan senyuman raut wajah bergitu tenang dan bersahaja seolah olah tidak ada beban yang ditanggung ,dan buat julung kali penulis lihat  gambar Tuan Guru tanpa memakai serban atau  kopiah. 
  

Terkini!! Al Fatihah: Pelakon Veteran Kuswadinata Kembali ke Rahmatullah Petang Tadi..
KUALA LUMPUR 16 Feb. - Pelakon veteran Kuswadinata, 75, meninggal dunia di Hospital Ampang di sini, kira-kira pukul 5.07 petang ini.Menurut Presiden Persatuan Seniman Malaysia (Seniman), Zed Zaidi, Allahyarham meninggal dunia kerana penyakit buah pinggang dan kanser usus yang dihidapinya sejak beberapa tahun lalu.


Terkini: Video Dr. Fadzilah Kamsah Belasah PAS "KAW-2" Tersebar..DI PERCAYAI RAKAMAN INI TELAH DI AMBIL SECARA CURI GUNA SPY CAMERA

[Ramai yang tidak percaya dan keliru dengan kenyataan yang dibuat oleh Dato' Dr.Fadzillah Kamsah ini terutamanya peminat beliau yang berada dalam Pakatan Rakyat. 

Ada yang kata tidak mungkin dia tergamak mengeluarkan kenyataan yang "bodoh" itu semata-mata diprovokasi oleh orang yang tukang tanya dalam video ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.