Panas Mendidih!! Pelajar Sekolah Nie Dikenakan Bayaran Lebih Untuk Dapatkan 'Servis' Dakapan Dari Guru.. Jom Terjah!!Jika seseorang pelajar itu dikenakan yuran seperti kokurikulum, yuran buku teks dan sebagainya, itu memang dianggap normal. Namun apakah yang anda lakukan jika dalam penyata yuran tersebut terdapat caj perkhidmatan memeluk pelajar?

Sebuah tadika disiasat oleh badan pemantau pendidikan tempatan selepas mengenakan ‘Yuran Pelukan’ kepada para pelajarnya. Perkara ini telah menimbulkan kemarahan ibu bapa di Bandar Yangzhou, Timur China.

Terkini!! Calon Peperiksaan STAM Boleh Ambil Keputusan STAM Bermula 10 Pagi..PUTRAJAYA: Keputusan peperiksaan Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM) 2012 akan diumumkan pada 30 Januari ini.
Menurut kenyataan Lembaga Peperiksaan Kementerian Pelajaran, calon 
boleh mendapatkan keputusan di sekolah masing-masing mulai 10 pagi hari yang 
sama. 

Bongkar Berapi!! "Pengundi Hantu" Terima Surat Dari PM Haji Najib.. Jom Terjah!!


Lebih banyak kontroversi menyelubungi surat ucapan tahun baru dari Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Abdul Razak selepas pembangkang menerima satu lagi aduan mengenai berpuluh surat tersebut dihantar kepada orang yang tidak dikenali di sebuah rumah di Petaling Jaya.

ADUN Subang Jaya, Hannah Yeoh yang juga menjaga kawasan pilihan raya Bukit Gasing berikutan kematian wakil raknyat, berkata aduan terbaru itu datangnya dari sebuah rumah di kawasan berkenaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.