Hangat!!! Tembelang PM Haji Najib DiDedah Oleh DS Anwar Ibrahim.. Jom Terjah!!!

Datuk Seri Najib Razak berbohong kepada Perdana Menteri Bangladesh menyatakan kononnya Pakatan Rakyat mendakwa 40,000 rakyat negara itu mengundi Barisan Nasional pada Pilihan Raya Umum ke-13.

Sebaliknya, tegas Ketua Umum KEADILAN, Datuk Seri Anwar Ibrahim, Perdana Menteri pada pembentangan Bajet lalu mengelirukan Dewan Rakyat dengan berkata, Pakatan menuduh Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mendaftar 40,000 warga Bangladesh sebagai pengundi.

"Najib sebenarnya mengelirukan Dewan. Kita dah jelaskan dan kita buat semakan sama ada wujud atau tidak kenyataan begini.

LIVE!!! Muktamar PAS Pusat Sesi Petang.. Jom Saksikan!!!
AGENDA PERTAMA
Pembentangan dan Pengesahan Peringatan Muktamar Tahunan PAS ke 58
3.00 petang

AGENDA KEDUA
Membentang dan menerima penyata dan laporan
1. Laporan Tahunan PAS 2012/2013
2. Penyata Kewangan berakhir pada 31 Disember 2012
3.45 petang

AGENDA KETIGA
Pemilihan jawatan dalam parti (berjalan mengikut susunan berperingkat-peringkat)
Muktamar ditangguhkan

Terkini!! Peringatan Tuan Guru Presiden Dalam Ucapan Dasar Muktamar : Agama Bukan Barang Dagangan.. Jom Terjah!!!


SHAH ALAM - Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang hari ini menegaskan  bahawa isu-isu agama yang bersendikan al-Quran dan as-Sunnah tidak wajar dijadikan 'barang dagangan' yang boleh dijaja ke sana ke mari.

Apatah lagi kata Abdul Hadi apabila ia dijadikan senjata politik oleh sesetengah pihak seolah-olah perihal agama ini umpama barang dagangan yang boleh dijual beli.

Siaran Langsung: Ucapan Dasar Tuan Guru Presiden Muktamar Tahunan PAS ke 59.. Jom Ikuti...Presiden PAS, Tuan Guru Datuk Seri Abdul Hadi Awang mula membentangkan ucapan dasar bertemakan "Rahmat Untuk Semua" pada Majlis Perasmian Muktamar Tahunan PAS ke-59, di  Stadium Melawati, dekat sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.