(Gambar) Terdedah Sudah!!! Inilah Wajah Tunang Selebriti Diana Amir, Sebenarnya Seorang Pensyarah Bukannya Ustaz... Jom Terjah!!!habib bullah tunang diana amir

Berita Diana Amir bertunang dengan seorang Ustaz semalam ada sedikit pembetulan, sebenarnya tunang Diana amir bukanlah seorang ustaz, tapi seorang pensyarah di UITM Merbok, kedah, berikut fakta yang betul dari abg Nas, wartawan Galaksi:-


LIVE: Ceramah Penutup Sambutan 25 Tahun Muassasah Darul Ulum... Jom Terjah!!


Ceramah penutup sambutan 25 tahun Muassasah Darul Ulum...
1) Ust Zawawi
2) Tan Sri kadiaq
3) Ust Azizan Abdul Razak
4) TG haj Abd Hadi 


Siaran Langsung


Kejam!!! Lelaki Warga Emas Tidak Pulang Sejak 15 September Dibunuh.. Jom Terjah!!

Penemuan tengkorak gemparkan pendudukPEKAN - Polis mengesahkan tengkorak dan beberapa bahagian anggota badan yang ditemui di kawasan belukar berhampiran Sungai Miang, petang kelmarin dan semalam, milik warga emas, Sh Othman Sh Bakar, 72, yang dilaporkan hilang sejak Sabtu lalu.

Pengesahan dibuat berdasarkan barang-barang yang turut dijumpai di lokasi seperti Mykad, gigi palsu, kopiah dan cermin mata milik mangsa yang dipercayai dibunuh pada hari dia dilaporkan hilang.


Ketua Polis Daerah, Superintendan Yahaya Othman berkata, operasi mencari semalam turut menemui sebahagian lagi anggota badan mangsa di sekitar kawasan tempat kejadian.

Panas... Tahniah!! Selebriti Ini Telah Menjadi Tunangan Seorang Ustaz.. Jom Terjah!!!


Diana Amir Sah Bertunang, Dengan Ustaz

Kalau sudah namanya selebriti, perkara baik sebegini walau pun tidak mahu di’hebahkan pasti akan sampai juga ke telinga peminat dan terima kasih buat Galaksi.
Dalam program hiburan di TV9 itu, Diana Amir hari ini telah mengesahkan status beliau yang kini sudah bergelar tunangan orang & lelaki bertuah itu bergelar seorang ustaz.

Terdedah Sudah!!! Mengapa Bapa Mertua Juliana Banos 'Hentam' Rafizi Ramli? Jom Terjah!!!


Isu AP: Rafizi mengarut untung jual kereta import RM60,000Kelembapan ekonomi dunia dan permintaan pembelian kereta import berkurang sejak beberapa tahun kebelakangan ini, memberi kesan kepada pemegang permit import (AP).

Pengerusi Eksekutif Kumpulan Mutiara Motors Sdn Bhd, Ahmad Kemin menafikan dakwaan Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli bahawa syarikat menjual kereta import dengan senang memperoleh untung sehingga RM60,000 untuk sebuah kenderaan.

“Mana untungnya RM60,000. Perkara ini tidak logik. Dengan keadaan sekarang, kami penjual kereta import dalam keadaan yang tenat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.