Berapi!! Selebriti Abby Abadi 'COOL' Dapat Dakap & Dukung Baby Bekas Suami Norman Hakim.. Jom Terjah!!image
Kalau hendak dicari bekas isteri mana yang paling ‘cool’, Abby lah satu-satunya insan yang kami boleh lihat sekarang.
Apa tidaknya, selepas pelbagai kontroversi dilaluinya selama ini, tiba-tiba saja hubungannya bersama Memey & Norman menjadi jernih.

(Gambar2) PERHIMPUNAN BONGKAR 403 JUTA, Terima Kasih PDRM.. Jom Terjah!!!7Feb 2013, 2.30ptg-4.30ptg, PERHIMPUNAN BONGKAR 403 JUTA mendapat kerjasama ‘amat baik’ sekali daripada pihak polis trafik Negeri Kedah kerana, membuat beberapa sekatan jalan sehingga tiada kenderaan langsung melalui kawasan jalan berhadapan dengan Dataran Masjid Zahir, oleh itu kumpulan perhimpunan ‘terpaksa’ berarak ke Kompleks Pekan Rabu demi menyampaikan maklumat kepincangan UMNOBN ini.. 

Perhimpunan bersurai setelah Hujan Rahmat turun dan disudahi dengan Doa rakyat Negeri Kedah yang teraniaya.. Doa dipanjatkan kepada Tuhan Semesta Alam oleh peserta himpunan sambil dibasahi hujan tidak lebat tetapi tidak renyai itu.. Dan hujan berhenti seusai perhimpunan bersurai tidak beberapa lama kemudian.. Semoga Doa rakyat Negeri Kedah didengari oleh-Nya.. Mari kita baca sedikit  fakta berkenaan objektif himpunan ini dan saksikan beberapa keping gambar di sepanjang Perhimpunan tersebut.. Checkout!


1)YAYASAN ISLAM DISAMAN RM11 JUTA

YIKed di bawah pemerintahan yang lepas gagal menyelesaikan masalah tanah yang telah dipersetujui bersama, dalam projek besar yang dimulakan di zaman Tan Sri Osman Aroff menjadi Menteri Besar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.