HOT!!! Terkini: (Video) Ulasan Ustaz Azhar Idrus Berkenaan #MH370.. Jom Saksikan!!!

Pulak Dah!!! Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi Tak Kenal Pun Raja Bomoh, Ibrahim Mat Zain.. Siapa Yang Berbohong Nie? Jom Terjah!!!


Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi hari ini menafikan beliau mengenali secara peribadi raja bomoh, Ibrahim Mat Zain yang mencetuskan kontroversi susulan daripada upacara yang dilakukannya di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) minggu lalu.
"Saya tidak kenal dia, (bomoh) tapi yang saya tahu dia adalah orang yang memegang kelapa di bawah Pokok Sena," kata Zahid di Dewan Rakyat hari ini, ketika menjawab soalan Ahli Parlimen Pokok Sena, Datuk Mahfuz Omar.
Semalam, The Malaysian Insider melaporkan Ibrahim mendakwa beliau mengenali Zahid yang juga merupakan naib presiden Umno secara rapat.

Kecoh!!! (Gambar2) Aksi Terbaru, "Bomoh Tikar Terbang" Lakukan Sesuatu Yang "PELIK" Di Depan Kompleks Menara Condong.. Jom Terjah!!!

Berikut adalah gambar-gambar aksi terbaru, bόmoh tikar terbang, Raja Bomoh Sedunia Nujum VIP, Ibrahim Mat Zin yang dikongsi blog OhMedia yang masih menggunakan teropong buluhnya meneropong pesawat MH370 yang hilang.
Selepas dikecam, dikutuk di pelbagai media kerana aksi merapunya di KLIA, dia masih ingin meneropong, kali ini di Teluk Intan, Perak. Saksikan gambar-gambar berikut.
Bomoh_Tikar_Terbang_1
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.