Allahu Rabbi!! (Gambar) Bahana Hubungan Telarang, Calon PMR Ini Menjawab Soalan PMR Di Katil Hospital, Baru 3 Hari Bersalin.. Jom Terjah!!


KOTA BHARU - Seorang calon peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) di sini, terpaksa menduduki peperiksaan terbabit di wad sebuah hospital...

Mangsa yang hanya dikenali sebagai Nor,15, berkata, akibat hubungan terlarang bersama kekasihnya yang dikenali dua tahun lalu, dia disahkan mengandung setelah perutnya terus membesar.

Fuhhh!!! Inilah Timbalan Menteri Didakwa Miliki Ijazah Palsu.. Jom Terjah!!!

Richard Riot melenting isu miliki ijazah palsu dibangkit di Parlimen

KUALA LUMPUR: Isu ijazah palsu yang dibangkitkan oleh Ahli Parlimen Serdang, Dr Ong Kian Ming telah membuatkan Timbalan Menteri Sumber Manusia Datuk Richard Riot hari ini melenting ketika sesi soal jawab lisan di Parlimen.

Richard menegaskan ijazah yang dimilikinya adalah sah dan tulen.

"Saya telah menjadi ahli Parlimen selama enam penggal. 23 tahun saya berada dalam Dewan ini," katanya yang kemudiannya menerima kritikan daripada ahli Parlimen pembangkang kerana tidak menjawab soalan yang diberikan kepadanya.

"Saya pentingkan ilmu sepanjang hayat," kata Richard lagi.

Terkini!!! Ayam Masak Merah Dicemari Bakteria Salmonella - 4 Kematian, 1 Di ICU dan 270 Mangsa Terima Rawatan.. Jom Terjah!!


SUNGAI PETANI - Bakteria salmonela dikenal pasti terkandung dalam hidangan ayam goreng masak merah yang disediakan secara gotong-royong sehingga menyebabkan kematian.

Pengarah Kesihatan Negeri Kedah, Dr Ismail Abu Taat berkata, sebahagian daripada 130 bekalan ayam yang dihantar untuk majlis perkahwinan di Kampung Huma, Tanjung Dawai Sabtu lalu juga didapati sudah busuk.

Menurutnya, hasil laporan siasatan terperinci yang dilakukan mendapati ayam yang busuk diasingkan manakala sebahagian yang masih elok digunakan untuk memasak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.