Terpanas Membara!!! Inilah Gambar2 Datuk Siti Nurhaliza Yang Mantap Dan Real Tanpa Make Up... Patutlah 'Datuk K' cair Habis... Jom Terjah


Siti Nurhaliza telah memuat naik 2 gambar-nye tanpe make-up di laman twitter miliknye. Katenye gambar tersebut di ambil ketika sebelum membuat facial.

Kerajaan Perlu Menjawab 8 Soalan Untuk Siasatan Keganasan BERSIHPerdana Menteri Datuk Seri Najib Razak sedang mengetuai kempen propaganda BN untuk kawalan kerosakan atau damage control - untuk mengurangkan ketidaksehaluan dalam penyahkendalian perhimpunan "duduk-bantah" Bersih 3.0 di Dataran Merdeka yang menuntut pilihan raya yang bebas dan adil - dengan tohmahan melulu bahawa perhimpunan BERSIH 3.0 merupakan percubaan untuk menggulingkan kerajaan BN.

Hakikatnya, perhimpunan BERSIH 3.0 adalah kesedaran dan kebangkitan, keberdayaan dan kesepakatan antara rakyat Malaysia yang menjangkau kaum, agama, kelas, kawasan, jantina atau pun umur untuk menunjukkan cinta kepada negara yang menitikberat keperluan pilihanraya yang bersih, untuk Malaysia yang bersih.

BERSIH 3.0 Bukan Untuk Gulingkan Kerajaan Cuma Tuntutan Mereka Pembaharuan Terhadap Sistem Pilihanraya Negara... Itupun Sukar Untuk Kerajaan Penuhi.. Kenapa???


May 05, 2012
KUALA LUMPUR, 5 Mei – Bersih hari ini menafikan dakwaan perhimpunan jalanan mereka Sabtu lalu untuk menjatuhkan kerajaan, sebaliknya hanya menuntut pembaharuan terhadap sistem pilihan raya di negara ini.
Pemerhati pilihan raya itu yang sebelum ini sering menafikan menyokong pembangkang, menegaskan objektif Bersih 3.0 hanya menuntut proses pilihan raya yang adil dan bersih.
“Bersih mahu pilihan raya yang bersih dan adil.
“Harapan kami adalah untuk melihat pembaharuan dalam kerajaan yang mentadbir melalui peti undi yang adil dan bersih,” kata badan NGO gabungan daripada 84 ahli hari ini.
Menurut laporan The Star Online semalam, Najib mendakwa perhimpunan Bersih 3.0 hujung minggu lalu berniat untuk menjatuhkan kerajaan Barisan Nasional (BN).
Perdana menteri dalam ucapannya di Kelantan telah disiarkan secara langsung di stesen televisyen tempatan berkata, peserta perhimpunan 28 April lalu mahu menawan Dataran Merdeka, bukan sekadar mahu berada di kawasan dataran bersejarah itu untuk beberapa jam.
“Mereka mahu menguasai dataran pada hari itu. Sebab itu penganjur Bersih 3.0 enggan menerima cadangan kerajaan supaya perhimpunan itu diadakan di lokasi lain termasuk Stadium Merdeka.
“Niat mereka jelas menunjukkan pengaruh politik, ia adalah cubaan untuk merampas Putrajaya.
“Mereka mahu menjatuhkan kerajaan yang dipilih rakyat,” katanya dipetik The Star Online ketika karnival Komuniti  Malaysia di Gua Musang.

Inilah Peniaga-Peniaga Yang Tuntut Ambiga Bayar Ganti Rugi - Insiden Himpunan Duduk Bantah (BERSIH 3.0)Sekumpulan peniaga ibu kota hari ini berkumpul di hadapan Kompleks Pertama di pusat bandar raya bagi menuntut pampasan dan ganti rugi kerana didakwa kerugian susulan perhimpunan BERSIH 3.0 pada Sabtu lalu.

Peniaga sekitar Jalan Tuanku Abdul Rahman, Masjid India, Sogo, Kompleks Pertama dan Campbell hadir menuntut pampasan tersebut dan membantah perhimpunan BERSIH diadakan di kawasan mereka selepas ini.

"Kami peniaga, tidak mahu BERSIH ini dijadikan acara di hadapan tempat perniagaan kami. Ia dibuat, dan telah menjejaskan perniagaan kami.

"Kami tetap menolak BERSIH (siri) satu, dua, tiga dan empat. Kami akan menentang BERSIH atau pihak yang mengganggu ketenteraman hingga ke darah titisan terakhir," kata peniaga Ikhlas Ridzuan.

Perdana Menteri Malaysia YAB DS Haji Najib Mencipta Sejarah 'Terhebat' Di Kelantan Pada Jam 11.05 Pagi.. Jom terjah!!!


Hari Ini Dalam Sejarah, PM Guna Tandas Ini
PASIR PUTEH : Mungkin kerana terlalu ingin membodek, maka berlakulah dengan apa yang berlaku ini.
Ia berlaku di Pasir Puteh, Kelantan apabila sebuah tandas telah direkodkan sebagai bersejarah hanya kerana ia telah digunakan oleh Perdana Menteri.

Menurut satu laman, Ohtidak.com, mereka sendiri tak tahu nak cakap apa sampai tandas yang PM gunakan turut dijadikan sebgai tempat bersejarah.

Ini pertama kali kami lihat kes seperti ini dan nampak taksub sangat pun ye juga ni, kata laman itu.
“Tapi mestilah bangga klau PM gunakan tandas di tempat kita kan?

“Bukan senang nak jumpa seorang insan bernama Datuk Sri Najib Tun Abdul Razak,” tulis laporan dalam laman itu. – Harakah Daily

SUMBER

Video2 & Gambar Terakhir Bob Kuman Sebelum Meninggal Dunia... Al Fatihah!!!


Seperti mana yang kita semua sedia maklum, semalam iaut Khamis 3 Mei 2012 kita dikejutkan dengan berita kematian Bob kuman untuk kali kedua..yaa..kerana ada individu tidak bertanggungjawab telah menyebarkan fitnah tentang kematian bob kuman sebelumnya..

Dan semalam, sudah takdir Ilahi, akhirnya arwah Bob kuman kembali ke rahmatullah pada hari Khamis pukul 4.38 petang di kediaman di Kota Damansara.. Sebelum itu, marilah kita bersama-sama sedekahkan Al-Fatihah kepada Allahyarham Bob Kuman yang telah kembali ke rahmahtullah
Video Terakhir Bob Kuman Sebelum Meninggal Dunia

Daripada apa yang dilaporkan oleh Mazidul Akma Sidek,punca Bob Kuman meninggal dunia akibat komplikasi jantung, darah tinggi dan paru-paru berair.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.