[Gambar] Aaron Aziz Bersama Isterinye, Diyana Halik Mengerjakan Umrah Di Tanah Suci.. Moga2 Ada Perubahan Selepas Ini...

Rezeki menjadi rakyat Malaysia ni, opss sentap pulak Zed Zaidi nanti ni. Ape pun, ni gambar terkini pasangan romantik Aaron Aziz bersama isterinye, Diyana Halik ketika mengerjakan umrah. Mereka meninggalkan Malaysia sudah hampir 2 minggu untuk mengerjakan umrah, dan gambar-gambar ini dikongsi buat peminat melalui laman sosial Instagram.

Himpunan Hijau - Demi Kemenangan Laksanakan Roadmap Yang Ditentukan Allah SWT : TG Presiden


ALOR SETAR: Presiden PAS Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang berkata, untuk mengambil alih pemerintahan negara bukan sesuatu yang mustahil, namun perlu memenuhi syaratnya.

Katanya, antara syarat utama adalah setiap ahli PAS perlu menjaga hubungan dengan Allah dengan menunaikan segala suruhan dan meninggalkan segala laranganNya.

"Menang Putrajaya tidak mustahil, tapi dengan syarat kita mestilah melaksanakan roadmap yang ditentukan Allah SWT," katanya ketika berucap di Himpunan Hijau ke Putrajaya di Stadium Darul Aman, malam tadi.

Menurutnya, kemenangan akan diturunkan Allah jika kita menolong menegakkan agamaNya.


(Pemimpin utama PAS di atas pentas malam tadi)

Kemenangan juga katanya, tidak akan datang dengan percuma dan memerlukan ahli PAS untuk turun ke medan melaksanakan tugasan berdepan dengan golongan yang memerangi Islam.

Namun katanya, Himpunan Hijau ke Putrajaya yang dianjurkan PAS malam ini adalah sebagai usaha awal untuk mencapai kemenangan tersebut.

"Malam ini kita melihat tanda kemenangan. Himpunan diisi dengan solat hajat memohon pertolongan Allah.

"Berbeza dengan (himpunan) pihak satu yang diisi dengan perkara yang melalaikan," katanya dipercayai merujuk kepada Himpunan Jutaan Belia yang dianjurkan Umno BN.

Himpunan anjuran Umno BN minggu lalu itu turut diisi dengan persembahan tarian K-Pop artis korea dan kumpulan penari seksi dari Jepun sehingga mendapat respon negatif dari rakyat.

Mengulas lanjut, Tuan Guru Abdul Hadi turut mengingatkan semua ahli PAS berkerja bersungguh-sungguh untuk memenangi pilihan raya umum nanti.

"Jangan jadi orang yang tidak mengerti iaitu pertama orang yang anggap kita tak boleh menang sampai bila-bila, dan kedua orang yang nak menang cepat," tegasnya.

Panas Berapi!! Presiden Seniman Pun Bedal Sakan Menteri KBS Sebagai "PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB".. Jom Terjah!!!Nampaknya, angin dan semangat Zed Zaidi untuk memperjuangkan nasib artis-artis tempatan semakin membuak-buak.


Kalau mula-mula dahulu, dia hanya mencetuskan kontroversi atau pun ‘perang dingin’ dengan Aaron Aziz.Habis semuanya diungkit dan macam-macamlah yang diperkatakan, baik dari segi bayaran, permit kerja, istilah orang asing atau orang gaji, semuanya diguna pakai.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search