Panas Berapi!!! Inilah Puncanya Pengarah Strategi PKR, Mohd Rafizi Ramli Letak Jawatan Ketua Eksekutif Penasihat Ekonomi Selangor... Jom Terjah!!!


Mohd Rafizi Ramli.
PETALING JAYA: Pengarah Strategi Parti Keadilan Rakyat (PKR), Mohd Rafizi Ramli pada Khamis meletakkan jawatannya sebagai Ketua Eksekutif Penasihat Ekonomi Selangor.
Mohd Rafizi memaklumkan mengenai perletakan jawatan itu menerusi Twitter milik beliau pada petang Khamis.
Beliau berkata, perletakan jawatan adalah proses biasa dan beliau memerlukan rehat bagi menunaikan ibadah sempena bulan Ramadan ini.

Pendedahan Panas!!! [Bacaan 18SX] Inilah "JADINYA" Bila Isteri Tak Takut Suami.. Jom Terjah!!!

Tidak semua suami dikurniakan wajah dan suara yang berkarisma dan penuh wibawa yang mampu menaklukan isterinya. Meskipun seorang suami dinobatkan sebagai pemimpin, tapi belum tentu dia mampu memimpin isterinya. Bahkan ada suami yang takut dengan isterinya. Adakah anda termasuk suami takut isteri? Banyak faktor yang menyebabkan suami takut isteri. Daripada masalah kewangan sampai masalah sikap isteri yang terlalu emosional. Ingin tahu ciri suami takut isteri? Jom, lihat ciri-ciri suami takut isteri yang berikut:
1. Selalu menuruti permintaan isteri. Jika ada suami yang selalu menuruti permintaan isteri, boleh jadi dia adalah suami takut isteri. Sikap penurut suami ini biasanya disebabkan kerana rasa takut kepada isteri. Takut isteri mengamuk atau melaporkan kepada pihak keluarganya kadang-kadang boleh membuat suami tunduk pada isteri.

13 Hari Hilang: Akhirnya Gadis 14 Tahun Ini Ditemui Di Rumah Teman Lelakinya, Apa Sebenarnya Terjadi... Jom Terjah!!!

Laporan akhbar 17 Jun lalu, berhubung Ibu rayu Kikah pulang.
Laporan akhbar 17 Jun lalu, berhubung Ibu rayu Kikah pulang.
 
MUAR - Setelah 13 hari menghilangkan diri, akhirnya seorang remaja yang dilaporkan hilang berjaya dijumpai semula dalam keadaan selamat di sebuah rumah di Kampung Kesang Laut, Ledang dekat sini, Isnin lalu.

Nurul Safiqikah atau lebih mesra dengan panggilan Kikah, 14, dari Kampung Baru Batu 28 Lenga, keluar rumah pada 5 Jun lalu untuk pergi ke bandar Muar menaiki bas awam bersama seorang rakan sekelasnya.

Bapa remaja berkenaan, Ahmad Rosman Adnan, 52, ketika dihubungi berkata, anaknya dijumpai selepas berita kehilangannya disiarkan dalam Sinar Harian pada 17 Jun lalu.

Menurutnya, berikutan itu dia menerima panggilan telefon daripada orang awam yang memaklumkan melihat seorang gadis mirip Kikah berada di Kampung Kesang Laut.

Gempar Giler!!! Pelakon Terkenal Hairie Othman Berada Di Pentas PAS, Untuk Apa? Jom Terjah!!!



Pelakon Hairie Othman dikatakan malam tadi telah berceramah di atas Pentas PAS, Sila lihat gambar diatas. Benarkah Hairie berceramah di atas pentas Pakatan Rakyat, mungkin bagi ramai orang ia agak pelik, jarang sekali artis muda mahu menentang arus.

Namun jika disoroti beberapa perkara yang dilakukan oleh hairie sebelum ini, adalah tidak mustahil langsung beliau telah naik dan berceramah diatas pentas Pakatan Rakyat, ini berdasarkan sokongan beliau terhadap Pakatan Rakyat tidak diselindungkan.

Dr. Che Rosli Dakwa Media Putar Belit Kenyataan... Jom Terjah!!!


KUALA LUMPUR: Laporan Jawatankuasa Khas Parlimen (PSC) berkenaan Lynas Advanced Material Plants (LAMP) tidak memperincikan butirannya secara saintifik.

Biarpun pendengaran awam yang dijalankan mengambilkira pandangan daripada pelbagai pakar, persoalan yang membimbangkan rakyat masih tidak terjawab.

Demikian dinyatakan ahli parlimen Hulu Langat, Dr. Che Rosli Che Mat pada sidang media di Dewan Rakyat, hari ini.

Beliau berkata sewajarnya sebuah makmal ditubuhkan bagi mengkaji secara terperinci segala kesan dari pemprosesan nadir bumi terhadap kesihatan dan alam sekitar.

Mengakui beliau hanya mempunyai kepakaran di bidang nuklear dan tidak arif mengenai bidang-bidang lain, justeru beliau meminta tidak ada pihak yang cuba memutarbelitkan kenyataan beliau sebelum ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.