Allahu Akbar!!! Pemimpin Islam Perlu Bantah Waran Interpol Terhadap Yusuf Al-Qaradawi.. Jom Terjah!!!


PETALING JAYA: Langkah Interpol mengeluarkan waran tangkap terhadap cendekiawan Islam terkenal, Dr Yusuf Al-Qaradawi kerana dikatakan terbabit dengan kegiatan kumpulan Ikhwanul Muslimin yang diharamkan Mesir sewajarnya perlu mendapat perhatian dan tindakan segera pemimpin dunia.
Berdasarkan laporan sebelum ini, notis merah terhadap Yusuf, 88, sudah dikeluarkan awal bulan ini bagi membolehkan pihak berkuasa kehakiman Mesir mendakwa dan menghukum tokoh terkemuka warga Mesir dan Qatar itu.

Menggemparkan!!! Pengantin Baru Kelam-Kabut, Tok Kadi Meninggal Dunia.. Jom Terjah!!!PULAU PINANG - Kegembiraan sepasang bakal pengantin di Pulau Pinang hari ini tergendala seketika apabila jurunikah yang ingin menikahkan mereka dilaporkan meninggal dunia.
 
Menurut sumber pengantin lelaki tersebut, adiknya yang turut bersama pergi ke Pulau Pinang untuk menyertai rombongan itu turut 'terkesima dan terkejut' apabila sampai sahaja di rumah jurunikah itu, dia meninggal dunia.
 
"...adik saya  pergi Pulau Pinang rombongan nikah anak saudara isterinya..sampai rumah Tok Kadi, Tok Kadi meninggal dunia.
 

Final AFF Suzuki Cup: Kemenangan Tidak Bermakna.. Jom Terjah!!!
KUALA LUMPUR: Skuad Harimau Malaya telah menunjukkan semangat juang yang tinggi namun itu belum berupaya untuk meraih kejuaraan Piala AFF Suzuki 2014 apabila Thailand mendakap gelaran itu dengan aggregat 4-3 di Stadium Nasional Bukit Jalil, malam tadi.

Di hadapan puluhan ribu penyokong negara, pasukan kebangsaan pimpinan Dollah Salleh bermula garang pada separuh masa pertama dengan ledakan dua jaringan gol melalui sepakan penalti Safiq Rahim pada minit keenam dan kemudian melalui tandukan bergaya Indra Putra Mahayuddin pada minit ke-46.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.