Panas!! Inilah Gambar2 Pesawat Milik MAS Terbabas Dari Landasan Akibat Angin Kencang.. Jom Terjah!!


Kejadian berlaku di Lapangan Terbang, Marudi Sarawak petang tadi.

Pesawat Twin Otter milik Mas wing ini dikatakan terbabas akibat angin kencang ketika hendak berlepas dari landasan.

Alhamdulillah, mujurlah tiada sebarang kecederaan atau kemalangan jiwa yang terjadi.

Inilah Video Ucapan Nurul Izzah Mengenai Kebebasan Beragama, Hampa Tolong Teliti Betul2..Jom Terjah!!

nurul-izzah-putrajaya.jpg (320×292)

Ini video nya. Video yang dikatakan Nurul Izzah sokong murtad. Dan sokong LGBT. Aku dah tengok 3 kali. In order untuk mendapatkan kenyataan yang betul dan memahami apa sebenarnya yang Nurul Izzah cuba gambarkan.

Aku tak nampak apa2 kenyataan yang Nurul Izzah cakapkan tue salah. Apa yang salah bila nurul izzah cakap bahawa sesiapa pun berhak menyuarakan apa2 yang dia rasa seiringan dengan peraturan dalam perlembagaan negara?

Rumusan Tidak Bertanggungjawab Kaitkan kenyataan Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar Berhubung “Tiada Paksaan Dalam Agama” Seolah-Olah Menggalakkan Gejala Murtad.. Jom Terjah!!


 Pengerusi Lajnah Perpaduan Nasional Pas Pusat, Datuk Dr Mujahid Yusof Rawa
Pengerusi Lajnah Perpaduan Nasional Pas Pusat, Datuk Dr Mujahid Yusof Rawa


SHAH ALAM - Tindakan mengaitkan kenyataan Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar berhubung “tiada paksaan dalam agama” seolah-olah menggalakkan gejala murtad adalah satu rumusan tidak bertanggungjawab.

Pengerusi Lajnah Perpaduan Nasional Pas Pusat, Datuk Dr Mujahid Yusof Rawa berkata, kenyataan  “tiada paksaan dalam agama” adalah prinsip kemuliaan Islam tetapi ini bukan bermakna ia menggalakkan kemurtadan.

"Mengaitkan prinsip ini dengan rela murtad menunjukkan kecelaruan pemikiran golongan sempit agama termasuklah sesiapa yang mengulangnya tanpa fahaman. Saya ada dalam majlis itu sebagai pembicara.

Terkini!! Benarkah Ribuan Warga Myanmar Terima Kerakyatan Di Stadium KLFA?? Ini Buktinya, Jom Terjah!!Berikut adalah pendedahan berani mati oleh blog King Jason. Blog ni mendedahkan bukti bergambar susulan pendedahan di fb Shirley Gabriella (bacasini). Lihatlah bukti bergambar yang di dedahkan blog King Jason...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.