HOT!! Tercicir di Perlis, Dr Juanda Jaya bertanding di Permatang Pauh..? Jom Terjah!!


Tercicir di Perlis, apakah Dr Juanda bakal bertanding di Permatang Pauh setelah dikosongkan oleh DS Anwar..?

Mufti tercicir calon Pakatan Perlis?

Pengumuman calon PAS Perlis pagi tadi menimbulkan tanda tanya berhubung kedudukan Mufti Perlis Dr Juanda Jaya yang sebelum ini dikatakan akan bertanding kerusi PKR di Parlimen Kangar.

Mufti kelahiran Sarawak itu sebelum ini difahamkan sudah bersetuju bertanding menentang BN dan melepaskan jawatan lantikan istana yang dipegangnya sejak hujung Januari 2009.

Video Berapi!! Pelajar Sekolah Pondok Akan Saman UTUSAN dan BH Kerana Fitnah? Jom Terjah!!Seorang Pelajar Sekolah Pondok hari ini menegaskan beliau di fitnah oleh UTUSAN dan UMNO, malah beliau berasa amat malu apabila di kaitkan dengan UMNO kerana umum mengetahui UMNO merupakan saekor parti Lucah, kata beliau bagaimana seorang yang berlatar belakangkan Pelajaran Agama Islam boleh menyertai UMNO yang penuh dengan perbuatan mungkar ini. Ini amat memalukan saya serta sekolah saya

Tekanan MEMBARA: PM Haji Najib Gelabah Umumkan PEMBUBARAN PARLIMEN, Hinggakan Silap Pi Sebut Tahun 2012, Pasaipa Jadi Lagu Tu?.. Jom Terjah!!Mungkin ramai yang tidak menyedari akan gelabahnya Najib ketika mengumumkan pembubaran Parlimen hari ini, tahun yang disebutnya ialah 2012 bukannya 2013..

Mungkin Najib telah membaca dan menghafal skrip yang disediakan dari tahun lepas lagi oleh itu dia kata.. "memohon supaya Parlimen ke 12 dibubarkan pada ini ini 03 April 2012'...

Terkini.. Najib Bertemu Agong Untuk Bubarkan Parlimen? Ini Kebenarannya.. Jom Terjah!!


Konvoi Perdana Menteri memasuki  perkarangan Istana Negara
KUALA LUMPUR: Semua mata akan tertumpu pada mesyuarat Kabinet hari ini di Putrajaya selepas beberapa minggu sebelum ini timbul pelbagai spekulasi Dewan Rakyat akan dibubarkan untuk memberi laluan kepada pilihan raya umum ke-13.

Gambar Sensasi: Pelakon Nasir Bilal Khan Bersama Pakatan Rakyat, Ini Buktinya.. Jom Terjah!!!Pergghh...!!!
Nampaknya si "Penggali Kubur" juga sudah tidak sabar. Sudah mula berjinak-jinak untuk bersama Pakatan Rakyat. Mula mengorak langkah mencari jalan camana untuk kuburkan Umno/BN dalam PRU ke 13 nanti...!!

Kehkehkeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.