Terkini!! (Gambar) Inilah Wajah Sebenar Tunangan Anne Ngasri, Memang Sah Seorang Ahli Politik Barisan Nasional.. Jom Terjah!!


Menurut laporan Berita Harian, hari ini Anne Ngasri sah bergelar tunangan kepada seorang ahli politik berstatus duda yang identiti’nya masih di”rahsiakan. “Bagaimanapun, majlis pertunangan ini diadakan membabitkan ahli keluarga kami sahaja, cukuplah orang tahu, saya sudah bergelar tunangan orang,” ujar Anne Ngasri.“Kalau tiada aral, Disember 2012 ini menjadi pilihan kami untuk nikah,” tambah beliau yang bertunang di kediaman keluarga Anne Ngasri di Jalan Ipoh, Kuala Lumpur.

Terpanas!! Benarkah Pelakon Anne Ngasri Menjadi Tunang Kepada Ahli Politik Iaitu Seorang MP Bebas? Jom Terjah!!!


Tak ada angin tak ada bayu, tup-tup hari ini dilaporkan yang Anne Ngasri bertunang dengan seorang ahli politik hari ini. Identiti ahli politik tersebut masih kekal rahsia dan khabarnya mereka berdua bakal melangsungkan pernikahan pada bulan Disember ini.
Tapi ada sumber yang mengatakan Anne Ngasri menjadi Tunang seorang ahli Politik yang menjadi MP Bebas? Sama-sama kita nantikan pengesahannya nanti...
anne ngasri bertunang ahli politik
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.