Hangat!!! (Gambar) PM Haji Najib Dah Jadi "ICON" Untuk Kopi Campuran 5 Dalam 1.. Jom Terjah!!Ari ni kopi pulak..terdesak sangat mengula-gulakan pengundi..

Jadi Penyampai Radio Sudah, Jadi Pelakon Iklan Sudah. Jadi "Cover" Album Sudah. Jadi Penari (Anak Kampung) Pun Sudah. Terkini, Jadi Model Untuk Minuman Kopi Segera Pulak... Kira Okeylah Tue... Bijak Mencari Sumber Untuk Masa Hadapan. Manalah Tau Kalah Masa PRU13 Nanti... ::.kikiki.::

KLIK SINI 

Panas Berapi: Benarkah Tan Sri Rafidah Aziz Minum Arak Sempena Majlis Pelancaran Sulung Air Asia X Shanghai?? Gambar ini Buktinya.. Jom Terjah!!


Perayaan pelancaran yang sulung AirAsia X Shanghai penerbangan mengambil tempat petang ini di Shanghai Paramount itu Gaya Shanghai Lama dengan kehadiran Pengerusi, AirAsia X Tan Sri Rafidah Aziz, Ketua Pegawai Eksekutif, Azran Osman-Rani, dan Pengarah, Dato 'FamLee Ee. 

Turut hadir ialah Konsulat Jeneral Malaysia di Shanghai, Encik Hendy Assan dan Naib Pengurus Besar Lapangan Terbang Antarabangsa Pudong Shanghai, Encik Hu Zhi Hong, wakil-wakil dari badan-badan pelancongan, Lapangan Terbang Pudong, dan rakan perniagaan termasuk ahli-ahli media. 


Terkini!! (Gambar2) Treler Jelajah Negara Berkebajikan PAS Dilancar Dato' Seri Presiden.. Jom Terjah!!Dengan rasminya Treler Jelajah Negara Berkebajikan PAS sudah dilancarkan oleh Dato' Seri Presiden PAS,  pagi ini di depan Bangunan Ibu Pejabat PAS, Jalan Raja Laut Kuala Lumpur.

Gambar lagi2


Panas Berapi!! Angkara Dendam Datuk Seri Ong Tee Keat Terpelanting.. Tiada Tempat Dalam PRU 13 Nanti.. Jom Terjah!!


mca chinese new year open door 100213 11 chua soi lekMCA tidak mencalonkan bekas presidennya, Datuk Seri Ong Tee Keat  untuk bertanding di kerusi Parlimen Pandan, walaupun beliau dianggap berpeluang mempertahankan kerusi tersebut.

Sebaliknya, Presiden MCA, Datuk Seri Chua Soi Lek (kiri) memberitahu pemberita malam tadi bahawa MCA Bahagian Pandan telah mencalonkan muka baru Gary Lim, seorang peguam berusia 39 tahun.

Menurutnya, jawatankuasa pusat parti itu bergantung kepada pandangan bahagian dalam pemilihan calon, walaupun kata putusnya adalah di tangan Pengerusi BN, Datuk Seri Najib Tun Razak.

"Beliau tidak disokong oleh bahagian (MCA Pandan). Mungkin kerana beliau tidak bekerja dengan baik dengan (mereka). Mungkin mereka merasakan bahawa selepas sekian lama, perlu ada pertukaran.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.