Terkini!!! Gambar Menteri Besar Kedah Makan Malam di Pejabat PAS Hanya Berulamkan Bendi Tersebar, Jom Terjah!!!Inilah jadinya bila musim pilihanraya Menteri Besar Kedah terpaksa makan malamnya di pejabat PAS berulamkan bendi.

Wahai Orang Islam Sekalian!! WAJIB pilih parti yang memperjuangkan Islam: Resolusi Nadwah Ulamak Kedah, Jom Terjah!!!ALOR SETAR – “Wajib menyokong parti yang memperjuangkan Islam dan haram menyokong parti yang menentang Islam,” begitulah tegas Tuan Guru Haji Salleh Musa semasa berucap dalam majlis Nadwah Ulama dan Kepimpinan NGO Islam di Kolej Universiti Insaniah, di sini.

Katanya lagi, sesiapa yang menyokong orang yang tidak menolong Islam, bererti tidak menolong Nabi. Sesiapa yang tidak kasihkan Nabi, maka tidak akan bersama Nabi Muhammad di akhirat nanti.

Hot!! "Pelakon Lucah Ini" Sahkan Lawyer Zul Nordin Dah Insaf Dan Bertaubat.. Jom Terjah!!

Keputusan BN untuk mencalonkan Naib Presiden PERKASA, Zulkifli Noordin bertanding kerusi Parlimen Shah Alam telah dikritik hebat tetapi Presiden MCA, Datuk Seri Chua Soi Lek menyokong pilihan parti itu.

Katanya, Zulkifli adalah kawan baik Datuk Seri Anwar Ibrahim dan pernah menjadi peguam pemimpin Pakatan Rakyat itu.

Hot!!! Aura Nizar - Selamba 'SERANG' Bilik Gerakan BN Di Taiping, Ini Buktinya.. Jom Terjah!!Satu pendekatan yang bersahaja dari menteri besar Perak yang sah, Nizar Jamaluddin semasa berkempen pada pilihanraya umum ke-13.  

Dengan selamba, beliau menberanikan diri berkempen di di kubu kuat Barisan Nasional (BN) DUN Changkat Jering dengan memasuki bilik gerakan BN sambil berkempen serta beramah mesra dengan penyokong kuat lawan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.