Kenapa Mereka Berhak Buat Apa Sahaja?... Mereka Terlalu Takut Dengan DS Anwar.. Bas Jelajah Merdeka Rakyat Diserang Lagi?? Jom TerjahGerombolan dipercayai anggota Pemuda Umno melempar cat merah di bahagian cermin hadapan bas Jelajah Merdeka Rakyat sebaik menghampiri Rumah Terbuka Eidul Fitri PKR Melaka di Kampong Kelubi, Jasin. 


Allahu Rabbi!!! Banyaknya Khasiat Yang Tersembunyi Disebalik Buah Kurma.. Kalau Hampa Tahu Hampa Pasti Makan Macam Makan Nasi... Jom Terjah!!

Kisah buah kurma sering diperkatakan, terutama pada bulan Ramadhan bulan umat Islam mula BerpuasaKhasiat Tersembunyi Buah Kurma menurut Islam dan Sains amat luas sekali. Selain rasanya yang manis dan tahan lama malah tidak perlu dimasak, Rahsia Kurma juga mempunyai khasiat yang banyak dan menjadi makanan utama Baginda Rasulullah Sallallahu alaihi Wasallam.
Kisah Buah Kurma | Khasiat Tersembunyi Buah Kurma


Berikut ialah
Khasiat Tersembunyi Buah Kurma yang jarang diperkatakanPanas!!! CCTV Rompakan di Stesen Minyak RnR Butterworth - Kulim Expressway, Orang Lain Sekadar Tengok Saja.. Jom Terjah!!

Tragedi Di Bulan Ramadhan


Kalau betul kes samun, pengajarannya jangan sekali tinggalkan kunci motor tempat beli minyak. 

Tapi melihat kejadian ni, aku memang panas la. SIAL sekali org yg hanya melihat. Kalau dorang beramai2 nekad menolong, pasti penyamun tu takut & lari. wahai rakyat malaysia ingatlah... diorang telah berjaya merompak untuk kali pertama, pasti akan ada kali ke-2 dan seterusnya.. ambil lah iktibar dan bersedia.. sekiranya kita dirompak @ saksi pada rompakan apa tindakan yang akan kita ambil? fikir-fikirkan lah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.