Isu KUIN Makin Panas!!! Jom Terokai Apa Sebenarnya? Inilah Wajah2 Mereka...


Setiap kali berbangkit sebarang isu yang melibatkan kerajaan negeri Kedah maka saya akan dihujani pertanyaan atau meminta saya menulis menjelaskan isu sebenar dalam Harakah. Sebagai orang yang diamanahkan memimpin unit penerangan kerajaan negeri Kedah bagi menggantikan RTM saya terpaksa mendalami setiap isu berbangkit, kadang-kadang terpaksa jadi ‘MB dan Exco’ – maksudnya kena tahu dan faham apa yang MB dan Exco tahu dan faham.

Panas!!! Tengku Mahkota Johor Gelarkan Uncle Seekers Sebagai ‘Anjing’… Jom Terjah, Mengapa?


Kalau dulu, Perdana Menteri Malaysia, Najib Tun Razak telah mengelarkan peneroka yang menolak penyenaraian Felda sebagai ‘Haram Jadah’.. Kali ini Tengku Mahkota Johor pula mengelarkan Uncle Seekers sebagai ‘Anjing’…

Peruntukan RM1 Bilion Dana Strategik Pelaburan Domestik Undang Keraguan: Pakar Ekonomi... Jom Terjah!!!

KUALA LUMPUR: Pakar ekonomi PAS, Dr. Rosli Yaakop(gambar) melahirkan keraguan berhubung peruntukan RM1 bilion Dana Strategik Pelaburan Domestik yang diumumkan Perdana Menteri, hari ini.

Keraguan tersebut berasaskan kepada keputusan yang dilakukan secara ad-hoc tanpa perancangan secara teliti berhubung misi dan visi ia dilakukan.

"Saya agak ragu-ragu dengan pengumuman ini. Kita tidak mendengar apa-apa perancangan mengenainya, tiba-tiba sahaja diumumkan hari ini," tegas beliau ketika dihubungi Harakahdaily.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.