Tahniah!!!! Murysidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat Menangi Anugerah.. Jom Terjah!!!


KUALA LUMPUR - Murysidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat menewaskan bekas Mufti Perlis, Prof Madya Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin melalui buku Bicara Ini Demi Illahi apabila dipilih peminat untuk memenangi Anugerah Penulis Pilihan Kategori Islamik pada Anugerah Grup Buku Karangkraf 2013, hari ini.

Selain Asri, Nik Aziz turut menewaskan beberapa nama besar lain seperti Dr HM Tuah Iskandar Al-Haj, Muhd Nasruddin Dasuki dan Prof Masya Rasid Muhamad.

Keputusan Terbaru!!! (Gambar & Video) Itali Benam England 2-1.. Jom Terjah!!!

Super Mario Itali benam England 2-1

MANAUS: Penyerang kontroversi, Mario Balotelli membantu juara Piala Dunia empat kali, Itali mencatat kemenangan 2-1 ke atas England pada perlawanan Piala Dunia Kumpulan D di Arena Amazonia, sebentar tadi.

Itali dan England terikat 1-1 pada separuh masa pertama, kedua-dua pasukan pantas mengubah corak permainan sebelum Balotelli yang pernah beraksi di England bersama kelab Manchester City menanduk masuk gol hasil yang menewaskan bekas rakan sepasukannya, Joe Hart.

Keputusan!!! Colombia Menang Penuh Bergaya 3-0 Ke Atas Greece.. Jom Terjah!!!

Colombia menang bergaya

BELO HORIZONTE: Colombia menang bergaya 3-0 ke atas Greece pada perlawanan pertama hari ini yang berlangsung di Studio Mineiro, Belo Horizonte.

Pablo Armero mengejutkan pihak lawan dengan gol pertama seawal minit ke-5.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.