Tahniah!! (Video & Gambar2) Dengan Sekali Lafaz, Aktres Rozita Che Wan (40 tahun) Sah Menjadi Isteri Pelakon Zain Saidin, (29 Tahun) Jom Terjah!!

Suasana majlis ijab-kabul antara Zain aidin dan Rozita Che Wan
SHAH ALAM: Dengan sekali lafaz, pelakon Zain Saidin, 29, sah menjadi suami kepada aktres Rozita Che Wan, 40, pada majlis akad nikah yang diadakan di Gazebo, Setia City Convention Centre, di sini, pada malam Rabu.
Pasangan itu dinikahkan oleh Ketua Pendaftar Nikah Negeri Selangor, Ustaz Alwi Parman. Rozita diwalikan oleh adiknya Roshidi Che Wan.

Terlampau!!! (Gambar2) Janda Jelita, Rozita Che Wan Gayakan Barang Kemas RM11 Juta Pada Malam Berinai, Jom Terjah!!!

Che Ta dan Zain menggayakan busana berona ungu pada majlis berinai mereka.
SHAH ALAM: Pelakon Rozita Che Wan tampil menawan apabila menggayakan barangan kemas tajaan Habib Jewels bernilai RM11 juta sempena malam berinai yang berlangsung di Dewan N'Dah Shah Alam di sini, malam Selasa.
Rozita atau lebih mesra dengan sapaan Che Ta, 40, memasuki dewan kira-kira pukul 9 sambil menggayakan kebaya moden berwarna ungu gelap rekaan Rizman Ruzaini ditemani bakal suaminya aktor Zain Saidin, 29.

Terkini!!! Semakan Kemasukan Ke SBP Tingkatan 1 Sesi 2014 - Online, Jom Terjah!!!

Menerusi makluman rasmi Kementerian Pendidikan Malaysia, semakan keputusan ke Sekolah Berasrama Penuh sesi 2014 bagi tingkatan satu boleh disemak mulai Selasa, 10 Disember 2013. Berikut adalah cara semakan kemasukan ke SBP 2014 tingkatan 1 secara online.

Semakan Kemasukan Ke SBP Tingkatan 1 Sesi 2014

Pengumuman Terkini KPM


Sukacita dimaklumkan bahawa Semakan Tawaran Ke Tingkatan Satu (1) di Sekolah Berasrama Penuh Tahun 2014 bermula pada 10 Disember 2013 (Selasa).

Semakan Keputusan SBP 2014 Tingkatan 1 Online


Untuk membuat semakan SBP 2014, sila layari:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.