(Gambar) Terkini!! Inilah Ayah Yang Bertanggungjawab!! Bila Anak Perempuan Baru Berusia 13 Tahun Tak Mau Balik Rumah, Terus Dinikahkan, Jom Terjah!!


KULIM: “Saya akan bertanggungjawab malah sudah bersedia untuk menjadi seorang suami yang baik,” kata Mohd Fahmi Alias, 19, yang berkahwin dengan Nor Fazira Saad, 13, di Masjid Kampung Padang Cina, di sini, pada 17 November lalu.

Mohd Fahmi berkata, dia dan isterinya akan berdikari selain menumpukan perhatian kepada perniagaan keluarga untuk melalui kehidupan sebagai suami isteri.

Menurutnya, atas persetujuan kedua-dua ibu bapa mereka dan untuk mengelak berlaku maksiat adalah lebih baik mereka berdua berkahwin walaupun pasangannya itu masih muda remaja.

Lebih 100 Kontena Bijih Nadir Bumi Tiba Di Pelabuhan Kuantan, Kawalan Ketat Polis.. Jom Terjah!!

Lynas
Protesters at the Lynas annual general meeting.dikemaskini Lebih 100 kontena yang mengandungi bijih nadir bumi telah tiba di Pelabuhan Kuantan hampir tengah malam semalam di bawah kawalan ketat luar biasa pihak polis.

Pengerusi Gabungan Stop Lynas, Andansura Rabu, yang berada di pelabuhan, memberitahu Malaysiakini bahawa sebilangan besar anggota polis dan kakitangan Lynas berada di dok malam tadi.

Panas!! Inilah Selebriti Popular Buat Kutipan Derma Sekitar Pavillion Bantu Rakyat Palestin.. Jom Terjah!!


Petang tadi, lebih daripada 10 orang selebriti popular tanah air telah turun padang untuk membuat kutipan derma ikhlas membantu rakyat Palestin di sekitar Pavillion. Turut memeriahkan usaha murni ini ialah Irma Hasmie dan suaminya.
irma hasmie dan suami
Irma Hasmie tampak “glowing” dengan kandungan di dalam perutnya yang sudah mencecah 3 bulan lebih. Kedua-duanya sangat bersungguh-sungguh dalam memberi kesedaran terhadap orang ramai tentang isu Palestin. Semoga dengan usaha ini, akan lebih ramai orang terlibat sama dalam membantu saudara Islam kita di Gaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.