PANAS!!! (Video) MP Pandan Dedah Nama Individu Dan Syarikat Bekalkan Dakwat Kekal Kepada SPR, Rupanya Ada Hubungan Rapat Dengan Orang Besar SPR.. Jom Terjah!!


Ahli Parlimen Pandan Rafizi Ramli  hari ini mendedahkan nama syarikat yang didakwa sebagai pembekal bagi dakwat kekal untuk kegunaan semasa pilihan raya umum 5 Mei.

Rafizi dalam ucapannya di Dewan Rakyat hari ini turut menyebut nama individu yang didakwa sebagai pemilik syarikat terbabit serta nombor kad pengenalan individu berkenaan.

Hangat Terkini!! Blogger Seks Alvin Tan dan Vivian Lee - Boleh Dihukum Denda Sehingga RM50,000 Atau Penjara Setahun Atau Kedua-Duanya.. Jom Terjah!!

Foto Alvivi atau Alvin Tan dan Vivian Lee kredit The Star
PETALING JAYA: Selepas soal siasat selama sembilan jam, Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia masih mahu mengekalkan membakar ‘grill’ blogger seks Alvin Tan dan Vivian Lee.
Penasihat SPRM Strategik Komunikasi Sheikh Raffie Abdul Rahman berkata siasatan masih berterusan.
“Kami mahu untuk simpulkan  perkara dengan cepat tetapi saya fikir ia akan mengambil masa dua hingga tiga hari untuk menyimpulkannya” katanya.

Hangat!!! Blogger Lucah Negara Terima SMS "Ugutan Bunuh" Ekoran Tiada Tindakan Tegas SKMM, Ini Buktinya.. Jom Terjah!!Alvin Tan dan Vivian Lee rayu simpati di Twitter - Ekoran tiada tindakan tegas diambil oleh Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) selepas memanggil dua penulis blog lucah, Alvin Tan dan Vivian Lee untuk memberikan keterangan semalam, mereka mengakui kini tidak senang duduk apabila menerima SMS ugutan bunuh dari seorang individu.

Dahsyat!! Penangan PRK Kuala Besut - Jabatan Bomba Boleh Siapkan Sebuah Rumah Baru Dalam Tempoh 10 Hari Saja, Selepas Terbakar, Ini Buktinya... Jom Terjah!!!


Punyalah dahsyat pukulan sesuatu pilihanraya kecil apabila diadakan dinegara kita jika UMNO/BN berhempas pulas dan bersungguh-sungguh nak menang.

Perkara yang jarang kita dengar akan kita dengar... perkara yang agak sukar nak dilaksanakan akan dilaksanakan dengan apa cara sekali pun.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.