Terkini!! Presiden Perkasa Tak Cukup 'Homework' Bila Tempelak Gaji ADUN Selangor, Cuba Dia Semak Gaji KM Sarawak, BUKTI YANG NYATA!!.. Jom Terjah!!

Ibrahim Ali: Kenaikan gaji ADUN Selangor boleh masuk rekod dunia

KUALA LUMPUR: Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa Negara (PERKASA) Datuk Ibrahim Ali menempelak kenaikan gaji Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) di Selangor termasuk Menteri Besar, Exco, Speaker dan Timbalan Speaker menyifatkan ia boleh tersenarai dalam rekod dunia.

Ibrahim menyifatkan kenaikan 373.3 peratus yang diluluskan sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) itu sebagai luar biasa dan tidak terkandung dalam Buku Jingga.

Allahu Rabbi!!! Gaji MB, Exco Dan ADUN Selangor Naik Sehingga 250%.. Bayar Bonus Satu Setengah Bulan Gaji, Jom Terjah!!!


SHAH ALAM - Persidangan Dewan Undangan Negeri (Dun) Selangor hari ini meluluskan kenaikan gaji untuk kesemua 56 Adun berkuat kuasa 1 Januari depan, dengan timbalan speaker Dun mendapat kenaikan tertinggi sebanyak 373.3 peratus.
    
Rang undang-undang Enakmen Anggota Pentadbiran dan Anggota Dewan Negeri (Saraan) (Pindaan) 2013 juga memperuntukkan kenaikan gaji menteri besar Selangor, speaker Dun dan barisan exco kerajaan negeri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.