Video Panas!!! Pengusaha Pusat Hiburan Akan Dipanggil : YAB MB Ku.... Jom Terjah!!!


MB Kedah akan panggil pihak berkaitan dengan penguatkuasaan dan pihak pengusaha pusat hiburan di negeri Kedah


Panas!! Bob Lokman Sesak Nafas.. Alhamdulillah Kesihatannya Kembali Stabil Di Tempat di Wad Biasa Hospital Taiping.. Jom Ziarah!!!


Alhamdullillah... Kini Bob Lokman sudah kembali stabil dan dipindahkan ke wad biasa Hospital Taiping. Mohon doakan untuk kesihatan beliau... 
Beliau mengadu sesak nafas awal pagi tadi..

Semoga cepat sembuh abg Bob...dapat kembali meneruskan perjuangan menegakkan syiar islam...

آمِيّنْ... آمِيّنْ آمِّيْنَ يَا رَبَّ الْعَالَمِيْنَ

Terlalu Gementar!!! PM Haji Najib Makin Celaru Dalam Menjawab Soalan Wartawan Isu PRU Musim Haji.. Jom Terjah!!!
Jika diperhatikan print screen Sinar Harian di atas yang di highligtkan dengan warna biru itu ialah.. "Dalam sejarah kita, kita pernah buat pilihan raya masa musim haji. Pilihan raya tahun 1986 kalau tak silap saya. Saya tahu ia pada zaman Tun Hussein Onn.


Itu adalah kata-kata Najib yang buta sejarah  pada tahun tersebut Perdana Menteri adalah Tun Mahathir..

Setelah Sedekad: Mengenang Kembali Pemergian Almarhum Dato' Fadzil - Amanat2nya Tetap Segar...


Pembangkang Parlimen Malaysia, Almarhum Dato’ Fadzil Mohd Noor.

Allahyarham merupakan satu nama besar dalam arena politik dan gerakan Islam, bukan sahaja dalam negara, malah dikenali di seantero dunia lantaran kehebatan cara berpidato beliau dengan mengemukakan hujah yang mantap yang sukar ditangkis oleh pihak lawan terutama Umno-BN.

Sepanjang penglibatan beliau dalam arena politik tanah air, banyak perkembangan positif dalam memimpin ummah dengan politik yang sihat agar mereka bersedia untuk menyatakan kebenaran di hadapan golongan individu yang tidak berapa cenderung kepada pelaksanaan undang-undang Islam yang kian lama terpinggir dalam kehidupan umat Islam. Pada 1998, beliau dilantik sebagai Pengerusi Gerak (Majlis Gerakan Keadilan Rakyat Malaysia). Gerak ditubuhkan oleh PAS, DAP dan Parti Rakyat Malaysia (PRM) dan disertai oleh 15 pertubuhan bukan kerajaan dan individu untuk menegakkan keadilan selepas pemecatan dan penahanan Dato’ Seri Anwar Ibrahim. Ia dianggap sebagai satu usaha murni kerana mahu membela insan yang dizalimi sesuai dengan pendekatan PAS untuk membela mana-mana insan yang teraniaya dalam segenap lapangan hidup mereka.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.