LIVE : Ucapan DS Anwar Dari Pusat Komersial Oakland, Seremban, Negeri Sembilan.. Jom Saksikan!!!
Streaming Live by Ustreamchannel lain- jom pilih

Hangat!!! Kemelut PAS Kedah Penyumbang Kepada Kekalahan: Inilah Masa Untuk Memperbaiki Konflik Dalaman.. Jom Terjah!!


Tumbangnya kerajaan Pakatan Rakyat di Kedah dikaitkan dengan perpecahan dalaman yang berlaku dalam kepimpinan PAS negeri. Sukar untuk menafikan berlakunya pergolakan tersebut kerana kemelut yang melanda PAS Kedah menjelang pelantikan semula Exco kerajaan negeri pada awal tahun 2012 diperhatikan dengan penuh minat oleh seluruh rakyat Malaysia.

Bongkar Berapi: Rupa-rupanya Kajian Laman Web The Edge DS Anwar Harus Bersara Adalah Palsu, Inilah Penjelasan Editornya... Jom Terjah!!!Kajian sokong 'Anwar bersara’ hanya palsu


KUALA LUMPUR: Kajian laman web The Edge yang menunjukkan 81 peratus pembacanya bersetuju bahawa Datuk Seri Anwar Ibrahim harus bersara daripada politik rupa-rupanya palsu.

Mengikut laporan penjelasan The Edge, editor laman webnya Ho Wah Foon mendapati kajian yang berusia seminggu itu telah menarik 12,736 reaksi yang berat sebelah. Ini menyebabkan beliau menghentikan kajian tersebut pada 14 Mei yang lalu.

PANAS!!! Sah Pelakon Terkenal, Shahz Jaszle Yang Ditahan JAIS Kes Khalwat Jam 3.30 Pagi, Ini Buktinya.. Jom Terjah!!


Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan kepada media, Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) mengesahkan identiti pelakon terkenal yang ditangkap khalwat awal pagi Khamis sebagai Shahz Jaszle.


BONGKAR BERAPI!!! Pelakon Popular Ditangkap Khalwat Jam 3.30 Pagi DI Sebuah Unit Apartment Taman Sri Subang, Benarkah Nama Ini?.. Jom Terjah!!


SHAH ALAM: Seorang pelakon lelaki terkenal tempatan ditangkap khalwat oleh sepasukan pegawai Bahagian Penguatkuasa Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) di sebuah unit Apartment Taman Sri Subang di sini awal Khamis.
Pelakon berusia 25 tahun itu, yang pernah bertunang pada Disember tahun lepas, ditahan pada 3.30 pagi selepas pasukan penguatkuasa mendapat maklumat daripada orang awam.

PM Haji Najib Tidak Layak Jadi Menteri Kewangan Kerana Boros, Hutang Negara Meningkat RM500b: Datuk Saifuddin.. Jom Terjah!!


Saifuddin
(Oleh Ruqayya Rahman)
KUALA LUMPUR 16 MEI: Rekod buruk Najib Razak selama memegang portfolio Menteri Kewangan cukup menjadi kayu ukur Perdana Menteri itu tidak lagi layak meneruskan jawatan tersebut, kata Setiausaha Agung KEADILAN, Datuk Saifuddin Nasution Ismail.
Beliau mengulas pengekalan jawatan Menteri Kewangan yang disandang Najib dalam pengumuman senarai Menteri Kabinet semalam.

Terkini!! YB Nik Nazmi Nik Ahmad Akan Didakwa di Mahkamah Sesyen PJ Pagi Ini Kerana Himpunan Suara Rakyat Suara Keramat.. Jom Terjah!!!


YB Nik Nazmi Nik Ahmad akan didakwa di Mahkamah Sesyen Petaling Jaya pagi ini kerana Himpunan Suara Rakyat Suara Keramat 8 Mei yang lalu.

Beliau didakwa di bawah Seksyen 9(1) Akta Perhimpunan Aman 2012 dan boleh dihukum di bawah Seksyen 9(5) Akta yang sama (denda tidak melebihi RM10000).

Butir-butir pendakwaannya:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.