Mendidih!! Kisah Kehidupan Peribadi 'Papa Gomo' Didedah, Jom Terjah!!KUALA LUMPUR: Polis Diraja Malaysia (PDRM) hari ini mengesahkan bahawa Wan Muhammad Azri Wan Deris yang dikenali sebagai penulis blog Papagomo, adalah bekas anggotanya yang pernah disabit kesalahan jenayah.Dalam satu kenyataan hari ini, Pengarah pengurusan PDRM Datuk Mortadza Nazarene berkata, ekoran keputusan mahkamah itu, Papagomo yang berpangkat konstabel itu telah dibuang kerja daripada pasukan itu sejak September 2012 dan tidak lagi tersenarai sebagai pengundi polis.“Pada 6 September 2012, anggota ini disabitkan salah dan dijatuhkan hukuman. 

Gila Babi: 18 SX (Video Berapi) Premis Pelacuran Ini Siap Mandikan Pelanggan Sebelum Beraksi "Setan" Hanya RM180 Sahaja.. Jom Terjah!!


Setiap pelanggan dimandikan di atas katil di bilik air sebelum melanggani pekerja seks, inilah tarikan sebuah premis di percayai untuk menarik minat pelanggan yang mengunjung premis mereka di Taman Botani Klang. 

Kegiatan ini terbongkar setelah orang ramai hairan melihat premis yang tidak berpapan tanda ini dikunjungi ramai lelaki dan mereka membuat aduan kepada polis. 


Umno Kantoi!! Rupanya Ini Kesan DUN Negeri Sembilan Bubar Otomatik.. Jom Terjah!!
Tengah malam tadi, berakhirlah riwayat dan hayat Dewan Undangan Negeri (DUN) Negeri Sembilan secara automatik apabila ia terbubar dengan sendiri tanpa kehadiran menteri besar SEMENTARA, Mohamad Hasan menghadap Yang di-Pertuan Besar, Tuanku Muhriz di Istana Seri Menanti, Kuala Pilah.Pembubaran itu berdasarkan Undang-undang Tubuh Kerajaan Negeri di bawah Fasal 56(3) yang menyatakan Dewan Negeri berjalan selama lima tahun dari tarikh mesyuarat pertama dan kemudiannya dibubarkan kecuali dibubarkan terlebih dahulu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.