HOT!! Kejutan Ambang Hari Raya: Respon Rita Rudaini Kontroversi Diceraikan Aidil Zafuan Melalui SMS.. JomTerjah!!!


 Pelakon terkenal, Rita Rudaini menerima kejutan terbesar di penghujung Ramadhan apabila Aidil Zafuan bertindak secara drastik menceraikannya talak satu menerusi sistem pesanan ringkas (SMS) petang Ahad sebelum waktu berbuka puasa.

Kesahihan cerita ini disahkan sendiri oleh Rita Rudaini yang mengaku ada menerima kiriman SMS daripada Aidil Zafuan petang semalam selepas berlaku perang SMS antara mereka.

Terkini!! Kerajaan NegeriKu Juga Umum Bonus RM500 Sahaja, Dibayar Sebelum 8 Ogos: Ada Perbezaan Dengan Negeri PR.. Jom Terjah!!!


ALOR SETAR 4 Ogos - Kerajaan Kedah mengikuti langkah Kerajaan Pusat dalam pemberian bonus menjelang Hari Raya Aidilfitri selepas mengumumkan pemberian sebanyak RM500 seorang bagi kira-kira 7,000 penjawat awam negeri ini.

HOT!!! (Gambar) Pegawai Kanan Polis Didakwa Rogol & Liwat Gadis 13 Tahun.. Jom Terjah!!!

Rohaizat (tengah) meninggalkan mahkamah bersama isteri dan peguamnya. - NORMIMIE DIUN/The Star
KOTA KINABALU: Seorang pegawai kanan polis didakwa atas empat pertuduhan merogol seorang gadis berusia 13 tahun.
Deputi Supritendan Rohaizat Abd Ani, 54, bekas ketua unit D7 di ibu pejabat polis Sabah yang juga pernah bertugas sebagai Ketua Polis Daerah Setiu tahun lalu didakwa merogol gadis tersebut di sebuah bilik hotel di sini kira-kira pukul 3.30 petang, 1 Februari tahun lalu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.