BERAPI!!! (Gambar2) Belasah Isteri: Pengakuan Eksklusif Vokalis Wings, Awie di Mahkamah, Jom Terjah!!!

Pengakuan Eksklusif Awie di Mahkamah - Di sebalik dakwaan dia telah membelasah isterinya dengan teruk sehingga didakwa di mahkamah, vokalis Wings, Azhar Othman atau Awie, 46, beranggapan bahawa apa yang berlaku semua ini adalah satu hikmah daripada Allah SWT.

WoW!!! (Video) 2 Orang Pemuda Ni Berganti-ganti Azan. Meremang Bulu Roma Mendengarnya.. Jom Saksikan!!!Di dalam video ni, menampakkan dua orang pemuda yang melauagkan azan. Suara alunan mereka sangatlah lunak. Dengar pun meremang bulu roma.

- SUMBER

Hangat Berapi!!! Siaran Langsung TalkShow Bersama Ust Zulkifli Ahmad & Jelitawan Felixia Yeap Setelah Memeluk Islam.. Jom Saksikan!!!Maaf jika sangkut-sangkut....

Allahu Rabbi!!! Gambar2 Sekitar Kejadian Kereta Perisai Tentera Terbalik Di Lebuhraya.. 2 Maut, Takziah Buat Keluarga


Keadaan kereta perisai selepas terbalik di Kilometer 232.6 Lebuhraya Utara-Selatan (PLUS) berhampiran Kuala Kangsar, Khamis. - fotoBERNAMA

IPOH: Dua anggota tentera terbunuh dan dua lagi cedera parah selepas kereta perisai milik Angkatan Tentera Malaysia (ATM ) yang dinaiki mereka terbalik di KM232.6 Lebuhraya Utara-Selatan (Plus) dekat Kuala Kangsar, kira-kira 40km dari sini.

Jurucakap polis berkata pemandu itu dipercayai hilang kawalan terhadap kereta tersebut yang melanggar pembahagi jalan dalam kejadian kira-kira pukul 6.50 petang Khamis.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.