LIVE Dari Masjid Tandop With Iphone : Forum Korban

Streaming live video by Ustream

AHLI-AHLI PANEL:-
1. USTAZ HUSAM DATO" BADARUDDIN
2. USTAZ AHMAD ADNIN YAHYA
3. USTAZ AHMAD LUTHFFI AMEER ABDULLAH


Terdedah Lagi: Menteri Nie Tersasul.. Mengakui Umno Seludup Wang Keluar Negara.. Bukan 4 Ringgit Tapi 40 Juta Ringgit.. Jom Terjah!!!

PETALING JAYA - Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz mengakui wujudnya wang sebanyak RM40 juta milik seorang ahli perniagaan yang diseludup melalui Hong Kong adalah untuk sumbangan kepada Umno Sabah.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri mengenai hal ehwal undang-undang itu mengaku berlakunya kejadian ini di Dewan Rakyat semalam, demikian menurut Ketua Penyelaras Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) Kebangsaan, Badrul Hisham Shaharin.

Badrul Hisham @ CheguBard berkata, seorang ahli perniagaan bernama Micheal Chia telah ditahan Lapangan Terbang Antarabangsa Hong Kong pada 14 Ogos 2008 dengan matawang Singapura berjumlah RM40 juta di dalam bagasinya sebelum menaiki pesawat menghala ke Kuala Lumpur.

Allahu Rabbi: Ibu Muda Dirogol Dan Aksinya Dirakam Depan Anak Gadisnya Demi Selamatkan Maruah Anak.. Jom Terjah!!!


KUALA LUMPUR – Seorang ibu terpaksa mengharungi detik hitam apabila dirogol di depan anaknya demi menyelamatkan maruah anak perempuannya yang berusia 12 tahun, oleh seorang daripada 2 penjenayah  yang memecah masuk rumah mereka di Kampung Melayu, Subang.
Dalam kejadian kira-kira jam 4.30 pagi kelmarin, ibu muda tersebut yang diikat tangan sebelum itu diberi pilihan oleh penjenayah terbabit bagi menentukan siapa yang akan menjadi mangsa sama ada dia atau anaknya.

Nah!!! Sememangnya Naluri Manusia Suka Tengok Orang Berbogel.. Gambar Orang Ternama Nie Buktinya, Telah Dilihat Lebih 154 Juta Orang.. Jom Terjah, Siapa Dia Nie??


Putera Harry
GAMBAR telanjang Putera Harry adalah koleksi foto yang mendapat perhatian paling ramai apabila dilihat melebihi 154 juta orang.
Portal Femalefirst pada Khamis melaporkan, gambar bogel yang tersebar itu secara tidak langsung memberi publisiti percuma kepada Las Vegas, Amerika Syarikat (AS) yang dianggarkan bernilai $24 juta pound (RM68.8 juta).
Kerabat diraja Britain berusia 28 tahun itu berjaya membangkitkan kontroversi apabila gambar bogelnya bermain biliard di sebuah hotel mewah di Las Vegas bersama sekumpulan wanita cantik telah tersebar di Internet pada Ogos lalu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.