Terkini!! (Video) Ustaz Haslin Baharim (Ustaz Bollywood) Dah Jadi Artis, Rakamkan Album Pertama.. Best Giler!!!


Haslin Baharin (kiri) dan Syed Abdull Kadir Al Joofre semasa pelancaran album mereka.
KUALA LUMPUR: Pendakwah, Haslin Baharim atau lebih dikenali dengan nama Ustaz Bollywood berjaya merakamkan album pertamanya yang mengandungi 19 buah lagu hanya dalam masa separuh hari.

Haslin, 44, berkata, kelebihan itu terjadi selepas dia melakukan solat hajat yang secara seterusnya memudahkan proses rakaman album Zikir Zindagi itu.
"Bukan saya nak riak atau pun meninggi diri tetapi sekadar berkongsi pengalaman mengenai kelebihan yang Allah berikan itu telah melancarkan proses rakaman album saya. Ia berlangsung dari pukul 10 pagi dan tamat kira-kira 5 petang.

Terkini!! Berita Baik Untuk Calon SPM 2012 : Keputusan SPM Akan Diumumkan Pada 20 Mac Nanti, Semakan Online & SMS..Jom Terjah!!

Post image for SEMAKAN ONLINE SPM 2012


Keputusan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2012 dikhabarkan akan dikeluarkan pada 20 Mac 2013.  

Terbaru!! Naib Presiden PKR, Tian Chua Tidak Mengaku Salah, Diikatjamin Sebanyak RM5,000.. Jom Terjah!!

NONENaib presiden PKR Tian Chua hari ini mengaku tidak bersalah bagi tuduhan mengikut akta hasutan atas satu kenyataan yang mengaitkan Umno dengan krisis di Lahad Datu – yang didakwa dikeluarkannya.

Panas!! #Lahad Datu: Kafetaria Mahkamah Kecoh - Polis Tiba-Tiba Mahu Penjarakan Tian Chua.. Jom Terjah!!Tindakan dua anggota polis yang ingin menahan Naib Presiden KEADILAN, Tian Chua di kafetaria Mahkamah Jalan Duta hari ini ditentang peguam sehingga menimbulkan sedikit kekecohan.
Tian bersama peguam Latheefa Koya dan beberapa penyokong bersarapan di kafetaria sementara menunggu kes Tian bermula.

Allahu Rabbi!! Apa Sudah Jadi Dengan Bayi Ini, Mana Menteri Kesihatan, Jom Pi Jenguk Sat???Jasa hospital kerajaan kepada kita semua sememangnya banyak.

Tidak boleh dinafikan, tak kita sudah tentu ada adik-beradik atau keluarga kita yang pernah mendapat manfaat dan terselamat nyawa akibat hospital kerajaan.


Terkini!! Jawatan PM : Ada Dokumen Sulit Didedah Oleh Timbalan PM.. Jom Terjah!!Timbalan Perdana Menteri, Muhyiddin Yassin mendakwa hari ini bahawa daripada maklumat beberapa dokumen yang boleh dipercayai, pembangkang dipercayai merancang untuk menggagalkan pilihanraya umum ke-13 dengan mewujudkan keadaan porak perandakerana gementar dengan sokongan rakyat kepada BN yang sudah mula meningkat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.