Aduhh!! (Video & Gambar) Akhirnya Kiki didenda RM5,000, kerja komuniti 240 jam Oleh Mahkamah.. Jom Terjah!!!


KUANTAN: Siti Fairrah Asyikin Kamaruddin, 30 yang juga dikenali sebagai Kiki dijatuhkan hukuman denda RM5,000 dan melakukan kerja komuniti selama 240 jam di Mahkamah Sesyen di sini sebentar tadi.

BERAPI!!! DS Anwar Umum DS Wan Azizah Sebagai Calon MB Selangor Yang Baru, Ganti TS Khalid, Bagaimana Dengan Azmin? Jom Terjah!!!


PKR mencapai keputusan untuk meletakkan Datuk Seri Dr Wan Azizah sebagai pengganti Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim sebagai menteri besar Selangor selepas selesai mesyuarat tergempar Majlis Pimpinan Pusat (MPP) malam tadi.

Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata Dr Wan Azizah yang juga presiden PKR mampu memberi kestabilan kepada Pakatan Rakyat (PR) di Selangor.

Hangat!!! Tragedi MH17: Bongkar Lagi Laporan Palsu Media Rusia Tentang Laluan MH17.. Jom Terjah!!!

Gambar menunjukkan laluan penerbangan MH17
yang didakwa diubah suai agensi berita RT

Menurut laporan Open Newsroom (http://sy4m.co/GOpenNewsroom), sebuah laman perkongsian maklumat kewartawanan, Martin Walther berkata, laporan RT itu adalah sebahagian propaganda Russia dalam mengubah data sebenar dengan melaporkan data palsu kepada awam. 

“Gambar yang diambil dari siaran RT itu salah sama sekali. Apa yang mengejutkan, sumber RT gunakan adalah dari laman Flightaware.com manakala laman flightradar24.com menunjukkan sebaliknya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.