Hangat!!! 4 November 2013 - Diumumkan Hari Cuti Oleh MB... Pasaipa Pulak? Jom Terjah!!!


KOTA BHARU - Kerajaan Kelantan mengumumkan cuti peristiwa pada 4 November sempena perlawanan akhir Piala Malaysia membabitkan Kelantan dan Pahang, di Stadium Shah Alam, pada Ahad.

Setiausaha Kerajaan Negeri Kelantan Datuk Dr Zainuddin Ibrahim berkata pekeliling mengenai cuti berkenaan akan dikeluarkan, esok.

Hangit!!! PRK N.20 Sg. Limau: Fitnah Terlampau...

Yusrin Zakri Adnan

Berikutan tersebarnya SMS yang menggunakan nama Dato’ Phahrolrazi Zawawi, YDP Pas Kuala Kedah dan Dato’ Amiruddin Hamzah, TYDP Pas Kuala Kedah,maka kami dari Dewan Pemuda Pas Kuala Kedah mengemukakan pendirian seperti berikut :

1- Mengutuk sekeras-kerasnya sikap politik fitnah yang digunakan oleh sebahagian pihak dalam kempen PRK N20 Sungai limau. Ketika di hadapan rakyat, mereka menyatakan kesedian untuk mengamalkan politik damai yang jauh dari segala tohmahan, caci maki dan fitnah namun di belakang mereka telah melanggar segala janji tersebut.

Memalukan!!! Pengerusi Tabung Haji, Datuk Abdul Azeez Jawab Isu Susu Luput Tempoh Diberikan Kepada Pengundi PRK N.20 Sungai Limau.. Jom Terjah!!!


"Susu pekat tersebut adalah untuk kegunaan jentera pilihan raya kecil yang berkampung di Rumah Baling. Saya tidak tahu bagaimana ia boleh terlepas." jelas Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim ketika dihubungi Astro AWANI.


Susu pekat tersebut dikesan telah pun luput tarikhnya pada 26 Oktober yang lalu dan ianya dikatanya mengejutkan penerima berkenaan. Tambah Azeez lagi, 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.