Tahniah!!! Sepupu Mantan MB Kedah, Datuk Mohd. Puat Mohd. Ali Dilantik Setiausaha Kerajaan (SUK) Kedah Ganti Datuk Rasli.. Jom Terjah!!!

Mohd Puat, Khazali Din SUK, pegawai kewangan negeri Kedah yang baruPEGAWAI Kewangan Negeri Kedah, Datuk Khazali Din (dua kanan) bersama Setiausaha Kerajaan Negeri Kedah, Datuk Mohd Puat Mohd Ali (kiri) pada Majlis Pengurniaan Tauliah Pelantikan Yang Berhormat Setiausaha Kerajaan dan Yang Berhormat Pegawai Kewangan Negeri Kedah Darul Aman di Istana Anak Buki

ALOR SETAR 5 Jun - Pegawai Kewangan Negeri Kedah, Datuk Mohd. Puat Mohd. Ali dilantik sebagai Setiausaha Kerajaan (SUK) Negeri Kedah yang baharu berkuat kuasa Jumaat ini, menggantikan Datuk Rasli Basir yang bersara.

Sementara itu, Timbalan SUK (Pembangunan) Datuk Khazali Din akan mengisi jawatan Pegawai Kewangan negeri.

HANGIT!! MP Pasir Mas Yang Juga Anak TG Nik Aziz DiFitnah Di Laman Sosial.. Jom Terjah!!!


KOTA BHARU - Ahli Parlimen Pasir Mas, Nik Abduh Nik Abdul Aziz menafikan terlibat dalam mengeluarkan kenyataan di laman facebook ‘Nik Abduh Fan Club’.

Sambil tidak tahu menahu siapa dalang di sebalik kenyataan itu, menurut Nik Abduh yang juga Timbalan Pemuda Pas Pusat, beliau tidak pernah menulis kenyataan tersebut dan turut tertanya-tanya tentang pihak yang bertanggungjawab menggunakan namanya untuk tujuan itu.

Hangat!!! Chegubard Mengaku Tidak Bersalah, Mohon Dibicara.. Jom Terjah!!!Aktivis PKR dan NGO Badrul Hisham Shaharin mengaku tidak bersalah dan mohon dibicarakan atas tuduhan berkaitan penganjuran perhimpunan mempertikaikan keputusan pilihan raya Black 505 di Petaling Jaya bulan lalu.

Pemimpin NGO Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) itu dituduh gagal memaklumkan kepada pihak polis sepuluh hari lebih awal, seperti disyaratkan dalam Seksyen 9 (1) Akta Perhimpunan Aman 2012.

TERKINI!! Pelakon filem, Farid Kamil Kemalangan Di Litar.. Alami Patah Bahu.. Jom Terjah!!


Pelakon filem, Farid Kamil dilaporkan mengalami patah bahu ekoran jatuh dari motosikal, Sabtu lalu.

Kini, Farid sedang menerima rawatan di Hospital Sungai Buloh.

Pelakon berusia 32 tahun itu dikatakan jatuh dari motosikal yang ditunggangnya di sebuah litar di Subang Jaya.


-SinarHarian
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.