Fuhhh!!! Inilah Wajah Gadis Melayu Jelita Yang Menjadi Calon DAP Untuk Pilihanraya Kecil Parlimen Teluk Intan.. Jom Terjah!!!TELUK INTAN: Setiausaha Politik Lim Kit Siang, Dyana Sofya Mohd Daud, 27, Daud hari ini dinamakan sebagai calon DAP bagi pilihan raya kecil Teluk Intan.

Pengumuman itu dibuat oleh Setiausaha Agung DAP Kebangsaan, Lim Guan Eng.

Majlis pengumuman itu dibuat di Pusat Operasi Utama PRK Teluk Intan pada pukul 12.56 tengah hari tadi selepas pemilihan calon itu diputuskan malam semalam oleh pucuk pimpinan DAP.

Tahniah!!! (Gambar2) Pelakon Vetaran Mak Mah, 68 Tahun Sah Bergelar Isteri Kepada Peneroka Felda Pagi Ini.. Jom Terjah!!!


KLANG: Hanya dengan sekali lafaz, pelakon vetaran Ruminah Sidek selamat bergelar isteri kepada peneroka Felda Jelai Negeri Sembilan, Al Fatah Rahim Ismail, 70, dalam satu majlis yang diadakan di kediamannya abang ipar pelakon itu, di sini, Sabtu. 

Akad nikah itu disempurnakan oleh Penolong Pendaftar Nikah Kariah Masjid As Syarif, Meru Klang dan disaksikan oleh adik lelaki pengantin perempuan Mohd Jani Sarman kira-kira pukul 9.20 pagi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.