Keterlaluan!!! (Gambar2) Apa Yang Terjadi Disebalik Konsert 'Future Music Festival Asia' Hinggakan 6 Maut Dan Ramai Yang Ditangkap.. Jom Terjah!!!

Enam maut dipercayai mengambil dadah berlebihan di FMFA 2014

KUALA LUMPUR: Enam maut termasuk tiga gadis, disyaki akibat mengambil dadah berlebihan hingga mengalami sesak nafas, ketika menghadiri sebuah konsert di Stadium Bukit Jalil malam tadi.

Tiga lagi lelaki dalam keadaan kritikal, kata Ketua Polis Kuala Lumpur Datuk Mohmad Salleh hari ini.

Enam orang yang meninggal dunia itu adalah warga tempatan berumur 19 hingga 28 tahun dan disahkan meninggal dunia ketika dalam perjalanan ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) dan Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) awal pagi tadi.

Mereka ialah Kamal Zekry Kamal Basha, 22, Victor Wong E Hern, 26, Sabreena Kamaruddin, 21, M.Suresh, 28, Syazana Sohaime, 23, dan Nor Faizza Mohd Wazir, 27.

Apa Sebenarnya? Anggota Polis Berpakaian Preman Dilihat Masuk Ke Rumah Kapten Zaharie... Jom Terjah

Kapten Zaharie Ahmad Shah - Foto Facebook

  SHAH ALAM: Polis dilihat tiba di rumah Kapten Zaharie Ahmad Shah, juruterbang pesawat Malaysia Airlines MH370, pada 2.42 petang tadi selepas sidang berita Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mengenai perkembangan pesawat yang hilang itu.

  Tiga anggota polis berpakaian preman itu memperkenalkan mereka dari ibu pejabat polis Bukit Aman kepada pengawal keselamatan yang mengawasi kediaman Laman Seri di Seksyen 13 di sini, sebelum mengambil pas keselamatan untuk memasuki kawasan itu.

  Terkini!!! PM Tidak Dapat Sahkan MH370 DIRAMPAS, Misi Diteruskan Ke Dua Koridor Baru.. Jom Terjah!!!


  Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak tidak mengesahkan laporan media berhubung pesawat MH370 dirampas dan pencarian pesawat ini sedang memasuki fasa baru ke arah dua koridor baru di utara Malaysia dan satu lagi di selatan negara ini.

  Koridor utara adalah menuju ke Turkmenistan, Kazakhstan serta utara Thailand manakala koridor selatan ialah di Indonesia dan selatan Lautan Hindi.
  Perdana menteri berkata demikian pada sidang medianya sebentar tadi.

  SIMPATI!!! (Gambar2) Inilah Wajah 'BUAH HATI" Pembantu Juruterbang #MH370 Yang Diberi Cuti Sebulan Oleh AirAsia.. Jom Terjah!!!


  Berita kehilangan pesawat MH370 memberi tamparan hebat kepada teman wanita pembantu juruterbang pesawat MH370, Fariq Abdul Hamid, 27, dikenali Nadira Ramli, 26.

  Nadira yang merupakan juruterbang pesawat AirAsia telah diberi cuti selama sebulan bagi menenangkan diri dalam menghadapi situasi kehilangan pesawat MH370 yang mana kekasihnya turut sama terlibat. Nadira merupakan anak bongsu kepada Ramli Ibrahim, salah seorang juruterbang kanan MAS.

  #MH370: Aksi Tikar Terbang : Tiga Jururawat Hospital Kuala Lumpur Akan Diambil Tindakan: Pengarah HKL... Jom Terjah!!!


  Jururawat_Bomoh

  Gambar tiga orang jururawat yang menjadi viral di laman sosial kerana meniru aksi Raja Bomoh tikar terbang disiasat pihak Hospital Kuala Lumpur (HKL).

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  Powered by Blogger.

  Search

  Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.