Terkini: Inilah Lelaki Yang Dijatuhkan Hukuman Penjara & Denda Akibat Tunjuk Isyarat Lucah Kepada Raja Permaisuri Agong.. Jom Terjah!!

Leong Pei Koe
BALIK PULAU - Seorang lelaki dijatuhi hukuman penjara sebulan dan didenda RM8,000 oleh Mahkamah Majistret di sini hari ini selepas mengaku bersalah atas dua pertuduhan menunjukkan isyarat lucah kepada Raja Permaisuri Agong Tuanku Hajah Haminah dan anggota polis, Isnin lepas.
  
Leong Pei Koe, 29, seorang juruukur bahan, didakwa menunjukkan isyarat lucah kepada Raja Permaisuri Agong Tuanku Hajah Haminah ketika kenderaan rasmi baginda melalui balai pelepasan Lapangan Terbang Antarabangsa Bayan Lepas, dekat sini pada pukul 11.50 pagi kelmarin.

Terkini!! Takziah kepada Selebriti Catriona Ross.. Ibu Tersayang Dijemput Ilahi Dalam Kemalangan..

Catriona Ross
Takziah buat pelakon, Catriona Ross di atas pemergian ibunya Allahyarhamah Siti Zawiyah Ab. Rahman yang telah ke rahmatullah, kira-kira jam 1 pagi tadi.
AL- FATIHAH...
Berita tersebut diumumkannya sendiri di lama Twitternya dengan menulis ‘Membawa hati yang retak seribu ke Grik’.
c1

Panas!! Ketua Penerangan UMNO Pandan Dikelilingi 'Cina Doll', Apa Kejadah Yang Dibuatnya.. Jom Terjah!!

Syed Saifuddin Syed Harman  merupakan Ketua Penerangan UMNO Bahagian Pandan dan salah seorang panel pemikir JASA telah menjawab isu gambarnya bersama tiga orang wanita yang disebarkan di facebook dan mungkin juga blog.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.