Fuhh.. Panas!!!Datuk Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamood Umum Terbuka Sokong Pakatan Rakyat Kini Tersebar.. Jom Terjah!!


Tiada lagi ucapan yang indah yang mampu kami ucapkan bila ustazah tv9 telah dengan begitu jujur akan memilih ABCD esok, kerana dengan begitu hebat dan tidak perlu lagi berkata apa apa..5 mei undi, 6 mei angkat sumpah, 7 mei minyak petrol seluruh negera di umum turun serta merta!

(Berita Sedih) Al Fatihah: Ibu Dato Husam Musa Kembali ke Rahmatullah.. Takziah
Innalillahi wa inna ilaihi Raaji'uun.. 
Adalah dimaklumkan bahawa bonda Dato Husam Musa, Hajah Salma Haji Idris baru sahaja kembali ke rahmatullah sebentar tadi. . Semoga Allah merahmati ruhnya.. 
Solat jenazah selepas solat Asar di Masjid Kota, Salor. 

Oiii BERAPI Giler!!! Zizan Raja Lawak Belasah UMNO BN Kaw2.. Jom Terjah!!!Rakyat sudah semakin menyampah dan muak dengan gerak geri BN yang makin hari makin melampau. Jadi tak hairanlah, sokongan terhadap BN makin hari makin merosot menjelang pembuangan undi pada esok. 

Terbaru komen Zizan Raja Lawak yang terang-terang kondem salahguna kuasa Nn terhadap media arus perdana.. saksikanlah!!

Hot!! Letupan Dekat Pejabat PKR Bukan Bom, Tapi Siapa punya Angkara.. Jom Terjah!!Sebuah bom buatan menggunakan telefon bimbit, bateri dan mercun bebola meletup berhampiran ibu pejabat KEADILAN, kira-kira jam 9.45 malam tadi.

Seorang staf ibu pejabat KEADILAN, S Balakumaran berkata, beliau terdengar bunyi letupan dan tnampak kepulan asap keluar dari kotak fius milik Tenaga Nasional Berhad (TNB) di hadapan sebuah kedai, selang empat premis dari pintu utama pejabat KEADILAN.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.