Pulak Dah!!! (Gambar) Bekas Pemain Bola Sepak Kedah Dicekup Khalwat Tengah Malam Kat Hotel Bajet.. Jom Terjah!!!

[Image: 03hm311.transformed.jpg]BEKAS pemain bola sepak liga simpanan Kedah (kanan) dicekup berkhalwat dengan pasangannya oleh JAIK, malam kelmarin.

Alor Setar: Seorang bekas pemain bola sepak Liga Simpanan Kedah sanggup mengaku suami isteri bagi mengelak dicekup berkhalwat bersama pasangannya di sebuah hotel bajet di Lebuhraya Darulaman, kelmarin.

Malah, lelaki berusia 52 tahun itu yang sudah berkahwin dan mempunyai tiga anak kemudian mengaku pasangannya berusia 27 tahun itu sebenarnya adalah anak saudaranya ketika disoal siasat anggota penguat kuasa Jabatan Agama Islam Kedah (JAIK).

Gila Babi!!! (Gambar) Wanita Hamil 9 Bulan "Lepaskan Gian" Sementara Tunggu Hari Bersalin.. Jom Terjah!!!

[Image: 03hmtarget.transformed.jpg]
ANTARA individu yang ditahan dalam operasi.

Ampang: Walaupun sarat hamil sembilan bulan, seorang ibu muda sempat mengambil dadah untuk melepaskan gian ketika menunggu hari bersalin sebelum ditahan dalam satu operasi Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK), Jumaat lalu.

Dalam operasi ‘Ops Target’ Siri 4 yang dijalankan di sekitar Ampang Jaya bermula jam 8 malam itu, wanita berusia awal 20-an itu ditahan bersama suaminya selepas didapati mengambil syabu di rumah mereka.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.