[Gambar] Awas Kopi Radix Palsu : Inilah Bungkusan Radix Palsu Dan Kandungannya Amat BAHAYA..


“Orang ramai perlu tahu, jika melanggar hak cipta mengikut Akta Hak Cipta 1987 tanpa lesen atau kebenaran tuan punya hak cipta itu, denda tidak kurang RM2,000 dan tidak lebih RM20,000 bagi setiap salinan langgaran atau penjara tidak lebih lima tahun atau kedua-duanya.

Sudah 3 Bulan PTPTN Unisel Dihentikan.. Siapa Sebenarnya Yang Arahkan?? Jom Terjah!!!


rafizi_ramli3PETALING JAYA: Pengarah strategik PKR Rafizi Ramli (pic) hari ini telah mencabar Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin tampil memberikan penjelasan dakwaan bahawa adakah beliau sendiri yang mengarah untuk menghentikan pemberian skim Pinjaman Tabung Pelajaran Tinggi Nasional (PTPTN) kepada pelajar ambilan semester baru Universiti Selangor (Unisel).
Semalam, Menteri Pengajian Tinggi, Khaled menerusi laman Twitter-nya berkata: "Unisel boleh hapuskan yuran, dengan sendirinya memenuhi matlamat pendidikan percuma dan penutupan PTPTN yang dilaungkan Anuar (Naib Canselor Unisel) dan Pakatan."

Lantas kenyataan Khaled yang disifatkan oleh Rafizi sebagai kebudak-budakkan ini, telah menimbulkan persoalan berkemungkinan besar beliau sendiri yang mengarahkan skim Pinjaman Tabung Pelajaran Tinggi Nasional (PTPTN) itu disekat.

Terkejut!! [Gambar] Ombak Kuat Melanda Pantai Sekitar Pulau Pinang Selepas 20 Tahun


TINGGI...Keadaan ombak setinggi 5 meter melanda persisiran pantai Padang Kota Lama di George Town, Pulau Pinang pada Rabu.- Foto BERNAMA
GEORGE TOWN: Ombak kuat sehingga mencapai ketinggian 3.5 meter didapati melanda pantai sekitar Pulau Pinang mulai 2 petang Rabu.
Di Kampung Tsunami Tanjung Bungah, tidak kurang daripada 11 buah rumah dimasuki air laut kesan pukulan ombak itu.
Seorang penduduk, Tan Eng Kee, 67, berkata air memasuk rumahnya sehingga paras buku lali dan menyebabakan halaman rumahnya berbecak.
"Kejadian seumpama ini pertama kali berlaku sejak 20 tahun lepas dan ia bencana kedua terburuk selepas kejadian Tsunami empat tahun lepas," katanya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.