Inilah Wajah Ketua Pengarah Kesihatan, KKM, Hasan Abdul Rahman Ditangkap Khalwat Dengan Isteri Orang Di Bilik Hotel... Jom Terjah!!!

Ini 'hadiah' paling bermakna sempena sambutan tahun baru Maal Hijrah yang akan disambut ESOK!Ketua Pengarah Kesihatan, Kementerian Kesihatan Malaysia, Hasan Abdul Rahman hari ini didenda RM3,000 oleh Mahkamah Tinggi Syariah setelah mengaku bersalah atas tuduhan khalwat.Jika Hasan, 56, gagal membayar denda itu, beliau boleh dipenjara selama tiga bulan. 


Beliau didakwa berkhalwat dengan seorang pegawai kementerian sama, Wan Syarifah Nooraazmanita Wan Hassan, 36, di sebuah bilik di Hotel Pullman Putrajaya kira-kira jam 2.18 pagi hari ini.   Wan Syarifah Nooraazmanita turut mengaku bersalah terhadap tuduhan tersebut dan dikenakan denda RM2,900 atau penjara 30 hari jika gagal membayar denda itu.  

Panas!!! Mufti Perlis, Dr Juanda Jaya Telah Meletakkan Jawatan.. Jom Terjah!!


Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) Perlis telah mendapat berita dari sumber yang dipercayai bahawa Sahibus Samahah Mufti Perlis, Dr Juanda Jaya telah meletakkan jawatan sebagai Ahli Jawatankuasa Baitulmal. SAMM Perlis juga difahamkan perletakan jawatan Dr Juanda dalam agensi pengurusan zakat negeri adalah ekoran daripada sikap pemimpin negeri yang telah berkali-kali membelanjakan wang zakat tanpa mengikut prosedur sebenar dan mengarut antaranya ialah pergi melancong tanpa terlebih dahulu dibawa berbincang dalam mesyuarat Baitulmal.

Spekulasi Terjawab! Kumpulan Penduduk Kg. Mohd Noor, Parit Sulong, Batu Pahat Ugut Keluar Parti UMNO.. Jom Terjah!!Semalam, heboh disiarkan tentang sekumpulan penduduk yang menyokong Umno mengugut untuk keluar dari parti itu tetapi masih menjadi persoalan mengapa mereka sanggup bertindak demikian.

Hari ini, segala spekulasi tersebut terjawab!

Tragedi Akhir Tahun Hijrah: Empat dikhuatiri lemas Kereta Terjun Sungai... Takziah..

ANGGOTA bomba mencari sebuah kereta yang terjunam ke Sungai Padang Kerbau di Pendang, Kedah semalam.
PENDANG - Empat individu yang tidak dikenali identitinya dikhuatiri lemas setelah kereta yang mereka naiki terbabas ke dalam Sungai Padang Kerbau, Titi Haji Idris dekat sini hari ini. 

Kejadian berlaku kira-kira 1.30 petang tadi apabila kereta jenis Proton Saga berwarna putih dipercayai masuk ke Kampung Titi Haji Idris dekat sini, iaitu kira-kira 200 meter dari jalan utama Titi Haji Idris- Pekan Pendang dengan tempat kejadian.    
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.