Farah Lee, Penuntut Korea Mengambil Langkah Bijak Dalam Isu Dakwaan Dirisik Oleh Selebriti TV3, Ally Iskandar.. Jom Terjah Apa Katanya???

Farah Lee, pelajar dari Terengganu, tidak mengiyakan atau menidakkan gosip yang mendakwa Ally Iskandar pernah datang merisik dirinya. Dalam tulisannya di facebook (FB) baru-baru ini, Farah yang ditanya oleh seorang rakan FB tentang kebenaran gosip tersebut sebaliknya hanya mengambil sikap mendiamkan diri.

"Tak berani Farah jawab, takut lain pula tafsirannya. Berdiam diri itu lebih dituntut," ujar Farah dalam Facebooknya.

"Allah tahu tentang dirimu lebih daripada engkau sendiri. Maka Allah telah menetapkan untukmu LEBIH BAIK daripada apa yang engkau kehendaki," ujarnya lagi seolah memberi pembayang.

Lebih menarik, Farah juga memberi tips panduan video pada pasangan yang mahu menikah di facebooknya: "for those yang bakal melafazkan akad dan yang bakal menerima akad. Especially my cuzzie, Azira Zamri. With ♥," tulisnya.

Kesimpulannya, jika benar gosip merisik tersebut... nampaknya Ally telah memilih gadis yang tepat dan pandai menjaga hati semua pihak. Bak kata pepatah, Kalau jodoh tak lari ke mana!


Klik untuk imej besar...
Farah Lee dan ahli keluarga...Photo: FB farah Lee

Buat Cikgu Dan Calon Yang Akan Mengambil SPM Tahun Ini... Inilah Soalan Bocor Percubaan SPM Untuk Negeri2 Di Tanah Melayu.. Pakat Ambik La...Jadi aku nak kongsi sedikit kertas kertas SPM 2011 yang bakal korang jawab nanti. Mungkin kertas yang aku paparkan ni ada soalan bocor... Mana nak tahukan? Dengar jaa soalan bocor laju je korang ya....?? Sudah! Abaikan...

Ini adalah soalan percubaan untuk SPM 2011. Kertas Soalan dan jawapan telah disediakan di bawah..

Kertas Percubaan SPM Pahang 2011


Kertas Percubaan SPM Kuala Lumpur 2011


Kertas Percubaan SPM Sabah 2011


Kertas Percubaan SPM Negeri Sembilan 2011


Kertas Percubaan SPM Terengganu 2011


Kertas Percubaan SPM Kedah 2011

Kertas Percubaan SPM Sekolah Berasrama Penuh (SBP) 2011


Kredit :

Gambar: Siapa Artis Ini Yang Dikatakan Berzina???

KLIK PIC UNTUK BESARKAN GAMBAR


ARTIKEL SELANJUTNYA SILA KLIK SiNi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.