Malang Sungguh!!! Persatuan Ibu Tunggal Selangor Di Perintah Bayar Kos Guaman RM1000 Kepada Kerajaan & MB..Mahkamah Rayuan Putrajaya hari ini memutuskan bahawa sebuah manifesto pilihan raya tidak boleh dikuatkuasakan secara sah.

Berikutan keputusan penting itu, mahkamah membatalkan saman sivil yang difailkan oleh 2,020 ibu tunggal di Selangor berhubung pembayaran elaun RM100 kepada mereka seperti terkandung dalam manifesto pembangkang pada pilihan raya umum 2008.

Berapi!!! Video Ini Bongkar Siapa Khalid Ibrahim Sebenarnya? Orang Ini Bakal Dilantik MB Selangor Esok.. Jom Terjah!!!


Tahniah dan Syabas Rakyat Selangor... Pilihan anda memang tepat..!!! 

Selama ini kita cuma tahu Selangor bagi air percuma je. Lepas tonton video ini baru kita tahu macam2 Tan Sri buat untuk kerajaan Selangor. Patutlah selama ni kita tak pernah tahu yang Tan Sri dah buat macam2 sebab Tan Sri tak pandai bercakap, Tan Sri pandai buat kerja! Melayu Cina India sokong Tan Sri Khalid Ibrahim kekal jadi MB! 

HOT!! Penasihat DAP Dedahkan Cara Pakatan Rakyat Tumbangkan BN Tersebar.. Jom Terjah!!


JOHOR BAHRU - Pembangkang menaruh keyakinan akan dapat menumbangkan kerajaan BN termasuk menerusi cadangan memfailkan petisyen di 20 hingga 30 kerusi Parlimen yang dimenangi parti pemerintah.

Penasihat DAP, Lim Kit Siang berkata, jika usaha itu berjaya, kerajaan BN akan tumbang dan PR akan mengambil alih Putrajaya. "BN sekarang ada 133 kerusi Parlimen. Sekiranya daripada petisyen yang kita akan buat, kita berjaya dapat 22 kerusi, yang akan tinggal pada BN hanya 111 kerusi. Ini bermakna kita akan dapat majoriti dan jadi kerajaan," katanya di sini, semalam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.