Berapi!! Permohonan Maaf Biadap Papa Gomo Kepada DS Anwar - Saman RM100 Juta, Jom Terjah!!blogger Wan Muhammad Azri Wan Deris, pemilik portal Papagomo.
Rendahnya moral blogger Umno yang mengikut kelaku buruk idolanya, Mahathir Mohamad. Dalam dia mohon maaf, dia permainkan Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Kerajaan Rakyat benar-benar berharap agar Datuk Seri Anwar Ibrahim meneruskan tindakan saman terhadap blogger keparat; Wan Muhammad Azri Wan Deris, pemilik portal Papagomo.

Wan Muhammad Azri Wan Deris, pemilik portal Papagomo ini mengaku bahawa Mahathir Mohamad adalah idolanya dan dia juga mengakui dia mengikut perangai buruk Mahathir Muhamad.

Di bawah adalah sebahagian daripada apa yang ditulis olehblogger keparat Wan Muhammad Azri Wan Deris, pemilik portal Papagomo.

Papa Gomo
Untuk makluman Dato Sri Anwar Ibrahim hari ini saya telah pun terpancut kerana sekian lama air saya tertunggak menantikan saman dari Dato Sri. Tak disangka hari ini ianya keluar terpancut melimpah limpah dengan amaun RM 100 juta dari Anwar Ibrahim.
"Datuk Seri Anwar Ibrahim memfailkan saman ke atas blogger pro-Umno, Papagomo yang menyebar gambar lucah menyerupai Ketua Umum KEADILAN di rangkaian media sosial.

Anwar“Saya telah arah pasukan peguam saya untuk mengambil tindakan undang-undang ke atas blogger pemfitnah yang mempunyai kaitan rapat dengan Umno,” kata Anwar di twitter hari ini."

In the letter of demand sent today, Dato’ Seri Anwar’s solicitors have demanded that the blogger Papa Gomo withdraw his malicious allegations, apologize within 48 hours from today, and pay damages in the sum of RM 100 million."

Permohonan Maaf saya :

Salam sejahtera kepada Dato Sri Anwar Bin Ibrahim Ketua Umum Pakatan Rakyat. Saya dengan ini memohon maaf diatas ketelanjuran saya yang menyebarkan gambar gambar berbentuk separa lucahkepada rakyat. Saya benar benar memohon maaf diatas kebiadapan saya ini yang mencerca Dato Sri dan melabelkan Dato Sri sebagai pengamal Homoseksual.

Dengan permohonaan Maaf ini saya harap agar Dato Sri dapat balik menarik saman RM 100 juta yang difailkan keatas saya kerana saya orang susah, tidak ada duit sebanyak itu untuk membayar saman Dato Sri. Lagipun saya terpaksa menanggung 5 orang adik adik saya yang masih lagi bersekolah manakala ibu saya tidak sihat dan bapa saya pula tidak berkerja.


Apa sekalipun Dato Sri, saya juga dengan ini memberikan amaran buat Dato Sri untuk menarik balik saman tersebut dalam masa 48 Jam kerana jika Dato Sri tidak menarik balik saman tersebut serta membuat permohonan Maaf kepada saya maka saya dengan ini tidak akan teragak agak untuk mendedahkan lebih banyak paparan video Homoseksual Dato Sri untuk tatapan rakyat.
blogger Wan Muhammad Azri Wan Deris, pemilik portal Papagomo.
Klik di sini untuk lihat paparan besar
Dipara akhir dalam post berkaitan, Papa Gomo dengan angkuh menulis:

Buat Anwar Ibrahim, saya mengikut jejak langkah Tun Mahathir idola saya:

Bekas Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr Mahathir Mohamad enggan memohon maaf kepada bekas timbalan, Anwar Ibrahim dan menolak tuntutan RM100 juta (US$26.7 juta) sebagai ganti rugi kerana memanggil Anwar sebagai seorang homoseksual

4 comments:

 1. JADIKAN NABI MUHAMMAD SAW SEBAGAI IDOLA.....

  ReplyDelete
 2. ingatlah...fitnah itu dosanya lebeh besar dr membunuh..fitnahlah org selagi kamu maseh hidup..selepas mati nanti rasailah kamu akan azabnya api neraka..selagi org yg kamu fitnah tidak maafkan kamu..selagi itulah dosa akan tetap bersama kamu.selagi orang mempercayai akan fitnah kamu.selama itulah dosa akan bersamamu.seramai mana mereka membaca fitnah kamu.seramai(sebanyak)itulah dosa yang akan kamu tanggung.DOSA YG SUDAH ADA TDK DAPAT KAMU BEBAN INI DITAMBAH PULA DGN DOSA FITNAH YG KAMU LAKUKAN...APAKAH KAMU MAMPU TANGGUNG SEGALA DOSA TERSEBUT DIAKHIRAT NANTI..INGAT..TIDAK HR INI,ESOK.TIDAK ESOK,LUSA.TIDAK LUSA,TULAT.MATI PASTI AKAN MENJEMPUTMU.tua pun gugur.muda pun gugur...

  ReplyDelete
 3. FITNAH APA LAGI???SUDAH TERANG LAGI BERSULUH KE???KAHKAHKAH!!!

  ReplyDelete
 4. Papagomo ni kuat temberang. Dh salah n diberi peluang minta maaf oleh DSAI pun nk buat taik lagi?
  Kat dunia kena rm100juta, kat akhirat ntah berapa juta tahun lak azab kat neraka. Fikir logikla, kalo DSAI salah mesti dh kena hukum, papagomo ni guna modal air liur n gambar palsu ntah sape2 dieditnye ntah. Yg pelik ramai plak org yg percaya, ramainye org bodoh kat Malaysia ni ye :p

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.