LIVE Dari Gombak: Jelajah Merdeka Rakyat Bersama DS Anwar Ibrahim.. Jom Terjah!!

SIARAN LANGSUNG! 
Siri Jelajah Merdeka Rakyat malam ini diteruskan di parlimen Gombak bertempat di Dataran Shaharuddin, Batu 8 1/2, Gombak Utara, Selangor.

Mendahului senarai yang bakal hadir malam ini semestinya Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim, Timbalan Presiden KEADILAN, Azmin Ali yang merupakan ahli parlimen Gombak, ADUN Batu Caves, Amiruddin Shari dan Yang di-Pertua PAS kawasan, Salehuddin Nasir.

Anwar dan saf penceramah lain dijangka mengupas tohmahan yang dilempar presiden Umno, Najib Altantuya semasa perhimpunan agung parti reput itu yang berakhir Sabtu lalu.

Selamat menonton.

JALAN PULANG

1 comments:

 1. Kepada YB. Perdana Menteri Dato' Sri Haji Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak,

  Di sini saya ingin mengatakan bahawa BN kalah bukanlah koncern BN tak baik, khas nya MCA kerana kebanyakan Ahli MCA cabangan bawah, pemimpinnya sudah berjaya sombong dan tidak berkhimat dan ular, olih itu mengakibatkan ramai Malay, Cina dan India naik marah dan kalah PRU 13 teruk

  Contohnya yang saya tahu Pengerusi MCA GOMBAK YIP KUM FOOK dan Permuda MCA GOMBAK YIP JIUN HANN, mereka ular sampai wang Tokong pun berani telang dan halau Sami Buddha keluar dari tokong, orang ramai benci MCA.

  Apabila mereka tolong Donald Lim Siang Chai di Selayang, orang ramai salah sangka Donald Lim sama satu kaki……

  Sekira MCA cuba ingin memulit nama baik dan sokongan olih orang ramai semula, pemimpin seperti ini patut di kikis dengan bersih dalam parti, Kalau tidak sampai bila pun susah memulit semangat

  Sekian, Terima kasih

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.