Gambar Selebriti Popular TV Ini Turut Sertai Himpunan BERSIH 2.0... Syabas..Tabik Springg!!!! Pakteh Mad Isa Ditahan Polis..
Perjuangannya Mengalahkan Orang Muda

Pak Teh Mad Isa Mahang , wali yang masyhur sukar didekati oleh masyarakat turut ditangkap Polis... Di sebalik penangkapan BERSIH...insan ini bukannya sebarang manusia...Tiada jawatan apa dalam parti Tapi jika ada ceramah, dia akan dijemput naik ke pentas untuk duduk bersama para penceramah yang lain.

Sentiasa kelihatan di program2 PAS Kedah khususnya. Dikenali sebagai Pak Teh Mahang. Kelakuannya kadang2 pelik jika dilihat. Ramai orang tidak kenali beliau. Beliau merupakan MURSYID TARIQAT SYATARIAH guru saya Tuan Guru Ustaz Awang Lanai jka terlihat Pak Teh Mahang di Masjid Parit Panjang, pasti disuruh naik jdi imam. Setengah ulama mengatakan beliau adalah waliyullah...
Hati2lah kita dengan 'arif billah.. Sesiapa yg melawan waliyullah,
Allah akan mengisytiharkan perang kepadanya.


rujuk: http://www.facebook.com/tam.shaffix?sk=wall

4 comments:

 1. Salam bro,

  Takut bila siar cerita dia, Media rima terus gam dia....

  ReplyDelete
 2. takpe..bila uztaz turun ,maknanya dia x bimbang ttg rezeki dia..pasti dia YAKIN dgn Janji Allah..Allah adalah pEMBERI REZEKI..PASTI DGN ILMU YG DIA ADA,dia boleh survive..ALLHUAKBAR..(TAHNIAH USTAZ)

  ReplyDelete
 3. Yang memberi rezeki itu adalah ALlah... bukan media prima @ BN.... rezeki media prima dan bapak menteri BN pun ALlah yg bagi... so... jangan risau....

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.