Panas Tahap Gila Babi!! (Gambar) Aktres Jelita Nie Siap Dipeluk Dan Dicium Penuh Romantis Walaupun Belum Sah Dinikahkan.. Apa Nak Jadi Dengan Orang Melayu La Nie?? Jom Terjah!!

  Liyana Jasmay dan Fathuddin-gambar pra perkahwinan mereka ditepi pantai


Tinggal kurang sebulan saja lagi aktres Liyana Jasmay, 25, akan menamatkan zaman anak daranya dan berkahwin dengan jejaka pilihan, Fathuddin Mazlan, 29.

Liyana, bakal bernikah dengan ahli pernigaan itu, pada 2 Februari ini di Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur dan majlis resepsi sebelah perempuan akan berlangsung pada sebelah malam hari yang sama di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).

Majlis resepsi sebelah lelaki pula akan berlangsung di Dewan Perdana Felda, Jalan Semarak, Kuala Lumpur pada 9 Februari.

gambar romantik Liyana Jasmay dan Fathuddin

2 comments:

  1. gambar-gambar yang "memalukan bagi seorang Islam " ini sedikit sebanyak berpunca daripada photografi perkahwinan yang meminta aksi-aksi yang pelik dan bg mereka mood dan feeling mesti baik . hukum hakam tak masuk book..kalaupun mereka dah nikah nilai-nilai baik perlu juga dijaga.Saya juga seorg photog.

    ReplyDelete
  2. gambar-gambar yang "memalukan bagi seorang Islam " ini sedikit sebanyak berpunca daripada photografi perkahwinan yang meminta aksi-aksi yang pelik dan bg mereka mood dan feeling mesti baik . hukum hakam tak masuk book..kalaupun mereka dah nikah nilai-nilai baik perlu juga dijaga.Saya juga seorg photog. http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.